Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mitől van csípős, karcos íze...

Mitől van csípős, karcos íze a meggyboromnak?

Figyelt kérdés

nemtudom mi baja lehet. nemrég forrt ki, vagy talán még ki sem forrt teljesen.

a színe is zavaros még egy kicsit.

de már majdnem 2 hónapja így erjed, meg forr.

megromolhatott, vagy mi baja lehet?

az illata jó, de az íze...tényleg mintha kicsiit csípős lenne, így csípi az ember száját...:/



#bor #erős #csípős #nem forrt ki #rossz bor
2012. júl. 18. 08:56
 1/5 anonim ***** válasza:
ki volt magozva?
2012. júl. 18. 21:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
nem, csak a szárát szedtem ki, meg így a kezemmel összenyomkodtam anno. 3 napot volt ugy, utána már le is préseltük.
2012. júl. 18. 21:56
 3/5 anonim ***** válasza:
ott a probléma, majd legközelebb próbáld meg mag nélkül :)
2012. júl. 23. 15:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 Faferi válasza:
semmi köze a kimagozáshoz egyszerűen melegen erjedt kevés oxigént kapott erjedés közben . Ezt úgy kerülheted el, hogy óránként vagy legalább kétóránként megkevered. Egyszerűen megecetesedett.Ezt már nem lehet helyrehozi.
2012. júl. 30. 10:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:

oo basszusss...franc...

midn1 kicit valahogy ihatóvá teszem...faternak jolesz sztem :D

2012. júl. 30. 22:11

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!