Mitől van csípős, karcos íze a meggyboromnak?
Figyelt kérdés
nemtudom mi baja lehet. nemrég forrt ki, vagy talán még ki sem forrt teljesen.
a színe is zavaros még egy kicsit.
de már majdnem 2 hónapja így erjed, meg forr.
megromolhatott, vagy mi baja lehet?
az illata jó, de az íze...tényleg mintha kicsiit csípős lenne, így csípi az ember száját...:/
2012. júl. 18. 08:56
2/5 A kérdező kommentje:
nem, csak a szárát szedtem ki, meg így a kezemmel összenyomkodtam anno. 3 napot volt ugy, utána már le is préseltük.
2012. júl. 18. 21:56
3/5 anonim válasza:
ott a probléma, majd legközelebb próbáld meg mag nélkül :)
4/5 Faferi válasza:
semmi köze a kimagozáshoz egyszerűen melegen erjedt kevés oxigént kapott erjedés közben . Ezt úgy kerülheted el, hogy óránként vagy legalább kétóránként megkevered. Egyszerűen megecetesedett.Ezt már nem lehet helyrehozi.
5/5 A kérdező kommentje:
oo basszusss...franc...
midn1 kicit valahogy ihatóvá teszem...faternak jolesz sztem :D
2012. júl. 30. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!