Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem képesek az emberek...

Miért nem képesek az emberek őszinték lenni?

Figyelt kérdés

Néha úgy érzem velem van gond hogy ezt elvárom. Én mindig igyekszek a lehető legőszintébb lenni másokkal. Csakis olyan helyzetekben ferdítek amivel mást próbálók óvni, de akkor is nehezemre esik.

Én vagyok ezzel csak így?

Akiket ismerek mind kamuznak folyton. És annyira dühítő amikor olyan alapvető kis dolgokban is hazudnak .... szánalmas... rendesen fáj amikor tudom hogy kamuzik. Velem van a baj??

2018. szept. 11. 22:20
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Szerintem azok az emberek akik folyton hazudnak nem elégedettek az életükkel és vagy magukkal , ezzel akarnak kompenzálni.

Nem elégedettek a fizetésükkel ezért többet mondanak

vagy nem elégedettek az alakjukkal ezért kevesebb kilót mondanak...stb

Sok ilyen emberrel hozott össze az élet volt olyan aki szerintem szeretett dicsekedni csak nem volt mivel ezért kitalált dolgokat , sztorikat , neki ez és az is van stb...

2018. szept. 11. 22:33
 2/21 A kérdező kommentje:

De pl ennyiből énis hazudhatnék folyton. Én se vagyok elégedett sokmindennel, de mégse hazudok. Ha nem akarom hogy tudják hány kg vagyok mert szégyenlem akkor is az a válaszom hogy NEM MONDOM MEG, és eszembe se jut hazudni.

Már barátkozni se bírok emberekkel.. tiszta antiszociális leszek ettől a helyzettől. Eddig mindig hazudtak, átvertek. Így is mindenki a környezetemben mindig kiderül h hazudott ebben-abban.. és az nekem olyan érzés mintha kb. megvertek volna. Össze tör teljesen. Mivel jóformán csak a hozzám legközelebb állokkal foglalkozok, de még ők is folyton kamuznak.

2018. szept. 11. 22:41
 3/21 anonim ***** válasza:
Veled. Próbáld meglötybölni a szádban és nyeld le szépen. Van rosszabb is annál, ha valaki nem őszinte. Például az őszinteség hiányának oka. Na az mocskosabb dolog szokott lenni.
2018. szept. 11. 22:47
 4/21 anonim ***** válasza:
Amúgy még annyit akarok mondani, hogy szerintem ez már paranoia nálad. Olyan nincs, hogy mindig mindenki kamuzik, hazudik, füllent... Hol élsz te? Csodaországban? Fordulj szakemberhez.
2018. szept. 11. 22:48
 5/21 A kérdező kommentje:

Ekkora probléma hogy ha én őszinte vagyok akkor elvárom hogy más is tiszteljen meg ennyivel? Ennyire elbaxzott társadalmunk van?

Konkrétan voltak esetek amikor megkértem embereket hogy ha én őszinte vagyok velük, akkor viszonozzák ők is, mert rosszul esik ha hazudnak nekem. Bele egyeztek - na itt már hazudtak ..

2018. szept. 11. 22:51
 6/21 A kérdező kommentje:
😁 nem paranoia. Addig semmi bajom nincs at emberekkel amíg ki nem derül hogy hazudtak. És nem fogják fel hogy mindig minden kiderül egyszer. És ez tényleg így van.
2018. szept. 11. 22:56
 7/21 anonim ***** válasza:
11%
Most ne haragudj, de nem a társadalom hibája, hogy te nem érted meg, hogy a hazugság is természetes jelenség. Hidd el, megértem, hogy azért, mert rossznak tűnik, úgy hiszed, hogy nem jó. De banyek, a halál is rossznak tűnik, mégis szükséges velejárója az életnek (csak gondolj bele, hogy ha minden eddig élt élőlény még itt lenne, mi tumultusban élnénk). Azt is értem, hogy a hazugság általában választható, míg a halál általában nem. De ha valaki kényszeresen hazudik, akkor az megint más dolog. Illetve ne várd el, hogy kérésre valaki majd őszinte legyen. Nem lesz, mert kényszernek érzi. És a kényszer baromi irritáló dolog.
2018. szept. 11. 22:57
 8/21 A kérdező kommentje:

Az olyan hazugságot megértem ha valaki mondjuk tud valamit valakiről, és egy harmadik fél (akinek nem kéne ezt tudnia) abban a témában kérdez, és ezért hazudik vki. Deee amikor alap kis xar dolgokban.. csak hogy jobb embernek tűnjön, vagy hogy okosabbnak..

Na jó. Létezik olyan ember aki képes önmaga lenni? Nem kamuból épített faxságok mögé bújni?

2018. szept. 11. 23:02
 9/21 A kérdező kommentje:
Csak én vagyok ilyen?
2018. szept. 11. 23:05
 10/21 anonim ***** válasza:
Úgy érted, azok nem nyerik el a tetszésedet, akik mondjuk egy buli után azzal dicsekednek, hogy megdugták a legjobb csajt, közben meg egy sarokban fekve hánytak és azt sem tudták, hanyadikán van elseje? Nagy ügy, az ilyeneket én is lefülelem hamar. :D Idióták, ezekkel azért nem kell foglalkozni. :D Én nem szoktam nagyzolni, mert nem érzem magam tőle jobban. De ha nekik jó, hogy azt hiszik, hogy én azt hiszem, hogy nekik milyen jó volt, hát akkor higgyék. :D
2018. szept. 11. 23:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!