Szánalmas ha sokat ábrándozok?
Figyelt kérdés
Már 30-hoz közelebb sokat álmodozok. Nézem a youtube-ot, instagram-ot és elképzelem milyen jó lehet olyan helyekre elmenni, olyan dolgokat kipróbálni, mint mások. Csóró vagyok, változni ez már nem fog, nekemm már marad az Isztria 2 csillagos szálláson, a minden úton lerobbanó 2-es Golffal.
Nagyon szánalmas az ilyesmi?
2018. szept. 9. 17:50
1/5 anonim válasza:
Nyugi, én is egy álomvilágban élek, úgyhogy pacsi :D
2/5 anonim válasza:
Csak azért szánalmas, mert nem vagy hajlandó változtatni. Nem (csak) ábrándozni kell.
3/5 anonim válasza:
Szánalmas,mert nem teszel ellene,csak álmodozol a gép előtt.
4/5 anonim válasza:
A sok ábrándozás mellett ne feledd azokat a pozitív tényezőket amik jelen vannak az eletedbe.
Pl: én örülök hogy egészséges vagyok, örülök hogy ilyenek a szüleim, örülök hogy elértem pár dolgot az életbe, örülök hogy holnap egy új nap var rám
Legyenek celjaid próbálj fejlődni hogy jobb életed legyen becsuld meg azt amid van!!
5/5 anonim válasza:
Kérlek,olvasd el és gondolkodj el minden sora fölött Vörösmarty Mihály: "A merengőhöz" c. versének. Minden sora útmutatás és orvosság számodra. Egy sort idézek: "Ábrándozás az élet megrontója..." Ajánlom még Váci Mihály: "Nem elég" c. versét. Ebből is idézek: "Nem elég a jóra vágyni, / a jót akarni kell! / És nem elég akarni, / De tenni, tenni kell!". Tehát tenni kell! Ezt ajánlotta előttem is az egyik válaszoló. A kérdésedre pedig azt válaszolom, hogy ezért nem avgy szánalmas, de a helyzeted javításáért tenned kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!