Szóval most 23 leszek ősszel, most megyek egyetemre, és 2,5 évet hagytam ki. Ebben volt munkanélküliség jócskán meg kipróbáltam levelezőn egy szakot (szociológia) ami nem tetszik. A történtekben meg kb tönkrementem, és pszichés tüneteim vannak a munkanélküliség miatt. Most jelenleg itthon ülök, és semmi esélyem munkára, mert egyszerűen nincs.
Hátrányom lesz az egyetemen? Már ha egyáltalán el tudom kezdeni ilyen állapotban. - Tanári.
Áruld már el miben mentél tönkre??? De hát nem is csináltál eddig a világon semmit!
2018. máj. 28. 20:53
2/8 A kérdező kommentje:
Ez rohadtul nem igaz!
A munkanélküliségben, mert sima érettségivel nem nagyon kellettem sehova itt.
2018. máj. 28. 20:54
3/8 Todboy válasza:
Dehogy lesz hátrányod, sokkal idősebben is kezdenek egyetemet. A korod ne hátráltasson a tanulásban.
Sok sikert és kitartást kívánok!
2018. máj. 28. 21:26
4/8 anonim válasza:
Szerintem elég gyakori az eseted. Előbb gyógyulj meg pszichésen és csak aztán menj egyetemre, mert különben nem fogod bírni.
2018. máj. 28. 21:28
5/8 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy rájöttél, mit szeretnél csinálni. Ha igazán elhivatott vagy, akkor tök mindegy, hány évesen mész egyetemre, egyáltalán nem lesz hátrányod.
2018. máj. 29. 13:39
6/8 anonim válasza:
Az egyetemi közösség nagyon motiváló szerintem, mert a tanuláson kívül rengetegféle fakultatív tennivaló van, ha ápolod a csoporttársaiddal a kapcsolatot egymásnak tudtok segíteni stb. Ha találsz magadnak valami érdekes elfoglaltságot a tanulás mellett, akkor le leszel kötve és nem fogsz annyit bánkódni, meg hát ott a sok diákmunka ugye... Hajrá, jó lesz az egyetem. :)
2018. máj. 29. 14:03
7/8 anonim válasza:
Ha életképtelen vagy, az a te bajod, én biztosan nem támogatnálak, hogy még 4 évig vakargasd.
23 vagy, egy szakmádnak illene lennie már.
2018. máj. 30. 11:54
8/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki, és az hogy nem kellettél sehova fa szság, itthon már nagyon durván munkaerőhiány van, rajtad múlik megakarod megtudod csinálni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!