Mennyire ciki és szánalmas ez 17 évesen?
Figyelt kérdés
szóval még sose volt barátnőm úgyhogy szűz vagyok, de még csak soha nem is csókolóztam....2013. szept. 11. 19:57
2/14 anonim válasza:
Velem 20 évesen ez a helyzet.
4/14 anonim válasza:
71 évesen már gáz lenne, de 17 évesen nem! Szerinted minden 14.-k életévét betöltött kamaszfiút egyből bezavarnak egy kupiba?
Majd lesz csajod ne sz@rjá be!
5/14 anonim válasza:
velem is ez a helyzet, itt vagyok tapasztalatok nélkül :/
17/L
6/14 A kérdező kommentje:
jó...csak szerintem ha 17 éves koromra nem jött össze semmi egy csajjal se..akkor az engem minősít..hogy velem van baj hogy valamiért nem akarnak a csajok, mondjuk nem is vagyok az a nagy csajozós típus,de akkor is keresztülnéznek rajtam a lányok, és ha most sikerül, akkor mi a garancia hogy később lesz valami?
2013. szept. 11. 20:03
7/14 anonim válasza:
Nekem 10 olyan csaj van, akit TÉNYLEG, jóban-rosszban barátnak hívhatok. Abból 3-mal lehetett volna több is (én is éreztem a szikrát, ők is érezték a szerelmet és megis mondták nekem) , de én nem akartam, meghagytam őket barátnak. Én is szűz vagyok 16 évesen, amin akármikor változtathatnék, de nem akarom! Én vagyok az a szerény 1-2% akik megvárják az első NAGY SZERELMET! Csináld te is ugyanezt. Ne érdekeljen mások véleménye. A csajok jönnek-mennek, majd találsz egy olyat, aki ott marad melletted, és szeretni fog, olyannak amilyen vagy :) a válasz röviden: NEM CIKI!
8/14 A kérdező kommentje:
csak hogy én nem vagyok abban a helyzetben hogy egy olyan csajt elküldjek aki tetszik..alig vannak lányismerőseim, nemhogy olyanok akik be is jönnek
2013. szept. 11. 20:10
9/14 anonim válasza:
Kerdezo enis igyvok 18 eves mar hianyolok 1 baratnot
10/14 anonim válasza:
Dettó. 20/F
Viszont ha nem lennék ennyire kanos, akkor nem is érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!