Csak szerintem idegesítők az ENTP-k?
Figyelt kérdés
Hiperaktívak, hangosak, szétszórtak, megbízhatatlanok, és a lételemük a trollkodás. Ráadásul elég érzéketlenek is.2018. szept. 4. 14:47
21/23 anonim válasza:
Nyugi, szerintünk is idegesítő vagy.
-ENTP
22/23 anonim válasza:
ENTP vagyok, te tipikusan egy átlag unalmas szürke ember vagy. A megbízhatatlanság távol áll tőlem, az érzéketlenségre pedig annyit tudok mondani hogy csak simán nyers vagyok és nem tőlem fogod azt hallani amit szeretnél az igazság helyett. Ha nincs igazad én a szemedbe is mondom ezt. A trollkodás poén, legalábbis imádok olyan dolgokat csinálni amiből baj lehet mert attól még izgalmasabb. A hiperaktivitás és szétszórtság rám illik, és épp ettől nem vagyok olyan unalmas senki mint a te fajtád. 19/F
23/23 anonim válasza:
ENTP-ként pár ENTP-t és ESFJ-t ismerek, és azt hiszem ez a két típus jön ki egymással a legkevésbé.
Én minden emberhez egyformán állok, mindenkiben lehet értéket és szépet találni, és mindennek tartom, de megbízhatatlannak és érzéketlennek nem. Bár tudod, mondok egy furcsa elméletet, az is lehet, hogy az emberek nem futószalagon készülnek sormintára O.o Még az is meglehet, hogy nem minden ENTP ugyanolyan. Sőőőőt, még akár az is meglehet, hogy túl szűklátókörűen ítéled el az összes embert, aki ebbe a személyiségtípusba tartozik, mert meg sem próbáltad megismerni őket. ^^
Három ENTP ismerősöm van, két barátom meg egy kevésbé közeli ismerősöm. Na bumm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!