Csak szerintem idegesítők az ENTP-k?
Figyelt kérdés
Hiperaktívak, hangosak, szétszórtak, megbízhatatlanok, és a lételemük a trollkodás. Ráadásul elég érzéketlenek is.2018. szept. 4. 14:47
1/23 anonim válasza:
Attól még, hogy te más vagy, nem biztos hogy te vagy a jobb. Egyáltalán nincs bajom az ENTP-kkel, színesebb velük a világ, szemben veled, akinek a kérdéséből árad a negativitás, és abban leli örömét, hogy az emberek egy részét nyilvános fórumokon kritizálja.
2/23 anonim válasza:
A BARÁTSÁGOS emberekkel semmi bajom.
3/23 anonim válasza:
Nem mérvadóak a személyiségtípusok. Beskatulyázzák az embereket egy-egy típusba, miközben lehetséges, hogy másnap eltérő eredmény jönne ki.
4/23 A kérdező kommentje:
#2: Az ENTP-k pont a barátságos ellentéte, azt hiszik hogy bármit megtehetnek amíg az szórakoztató. Az imulzivitásuk + az ezzel párosuló hideg racionalitásuk egyenlő a totális káosszal.
A környezetemben több ENTP-vel is egy légtérben kell lennem és őszintén szólva kikészít a trehány, nemtörődöm viselkedésük és hogy semmi nem érdekli őket azon kívül hogy jól szórakozzanak (én ESFJ vagyok.)
2018. szept. 4. 15:05
5/23 anonim válasza:
Egy anonim személyiségteszt alapján nem kategorizálnék általam ismeretlen embereket hogy "ők hova tartoznak, valamint nem is általánosítanék, mrt nincs értelme.
6/23 anonim válasza:
15:30
Lényegében ugyanazt elmondtad, amit én.
7/23 anonim válasza:
Előző válaszokat nem olvastam csak véleményt írtam. Egy ideje kering már, hogy "anonim személyiségteszt" alapján határozzák meg magukat egyesek, illetve keresnének barátokat, párt, társaságot. Szerintem ez nem jó.
9/23 anonim válasza:
Ez nem személyiségteszt, gyerekek, hanem egy alaposan kidolgozott elmélet, leghatékonyabban önvizsgálattal tudja az ember megállapítani a saját típusát, de ehhez nyilván mélyre kellene ásni a témában.
Ami a kérdést illeti, én általánosságban sokkal jobban bírom az ENTP-ket, mint az ESFJ-ket. :D
10/23 A kérdező kommentje:
#9: Mi ESFJ-k őszintén törődünk a körülöttünk lévő emberekkel és mindenkinek a legjobbat akarjuk, míg az ENTP-k leginkább csak bajt keverni tudnak. Miért tartod őket kedvelhetőbbnek?
2018. szept. 4. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!