Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak szerintem idegesítők az...

Csak szerintem idegesítők az ENTP-k?

Figyelt kérdés
Hiperaktívak, hangosak, szétszórtak, megbízhatatlanok, és a lételemük a trollkodás. Ráadásul elég érzéketlenek is.

2018. szept. 4. 14:47
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
83%
Attól még, hogy te más vagy, nem biztos hogy te vagy a jobb. Egyáltalán nincs bajom az ENTP-kkel, színesebb velük a világ, szemben veled, akinek a kérdéséből árad a negativitás, és abban leli örömét, hogy az emberek egy részét nyilvános fórumokon kritizálja.
2018. szept. 4. 14:52
 2/23 anonim ***** válasza:
84%
A BARÁTSÁGOS emberekkel semmi bajom.
2018. szept. 4. 14:57
 3/23 anonim ***** válasza:
30%
Nem mérvadóak a személyiségtípusok. Beskatulyázzák az embereket egy-egy típusba, miközben lehetséges, hogy másnap eltérő eredmény jönne ki.
2018. szept. 4. 14:57
 4/23 A kérdező kommentje:

#2: Az ENTP-k pont a barátságos ellentéte, azt hiszik hogy bármit megtehetnek amíg az szórakoztató. Az imulzivitásuk + az ezzel párosuló hideg racionalitásuk egyenlő a totális káosszal.

A környezetemben több ENTP-vel is egy légtérben kell lennem és őszintén szólva kikészít a trehány, nemtörődöm viselkedésük és hogy semmi nem érdekli őket azon kívül hogy jól szórakozzanak (én ESFJ vagyok.)

2018. szept. 4. 15:05
 5/23 anonim ***** válasza:
28%
Egy anonim személyiségteszt alapján nem kategorizálnék általam ismeretlen embereket hogy "ők hova tartoznak, valamint nem is általánosítanék, mrt nincs értelme.
2018. szept. 4. 15:30
 6/23 anonim ***** válasza:
0%

15:30

Lényegében ugyanazt elmondtad, amit én.

2018. szept. 4. 15:32
 7/23 anonim ***** válasza:
14%
Előző válaszokat nem olvastam csak véleményt írtam. Egy ideje kering már, hogy "anonim személyiségteszt" alapján határozzák meg magukat egyesek, illetve keresnének barátokat, párt, társaságot. Szerintem ez nem jó.
2018. szept. 4. 15:54
 8/23 anonim ***** válasza:
0%
Egyetértek.
2018. szept. 4. 15:57
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem személyiségteszt, gyerekek, hanem egy alaposan kidolgozott elmélet, leghatékonyabban önvizsgálattal tudja az ember megállapítani a saját típusát, de ehhez nyilván mélyre kellene ásni a témában.

Ami a kérdést illeti, én általánosságban sokkal jobban bírom az ENTP-ket, mint az ESFJ-ket. :D

2018. szept. 4. 17:52
 10/23 A kérdező kommentje:
#9: Mi ESFJ-k őszintén törődünk a körülöttünk lévő emberekkel és mindenkinek a legjobbat akarjuk, míg az ENTP-k leginkább csak bajt keverni tudnak. Miért tartod őket kedvelhetőbbnek?
2018. szept. 4. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!