Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak szerintem idegesítők az...

Csak szerintem idegesítők az ENTP-k?

Figyelt kérdés
Hiperaktívak, hangosak, szétszórtak, megbízhatatlanok, és a lételemük a trollkodás. Ráadásul elég érzéketlenek is.

2018. szept. 4. 14:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Lényegében pont azért, amiért téged bosszantanak, szeretem, ha valaki független, laza és nem veszi túlzottan komolyan az életet. Az ENxP-k a legötletesebbek, legszellemesebbek az összes típus közül, ezáltal számomra a legszórakoztatóbbak is. Egy ESFJ-nek jellemzően az a fontos, hogy betartsa a szabályokat, ellássa a kötelezettségeit és ügyeljen arra, hogy a környezetében senkinek ne sérüljön a kis lelke, még ha ehhez füllentenie is kell (az én értékrendemben meg az igazság élvezi a prioritást a harmónia rovására, és nem fordítva).

#9 voltam.

2018. szept. 4. 20:30
 12/23 anonim ***** válasza:
92%

Mindegyik személyiségtípusban van valami idegesítő, és ez így jó.

Az ESFJ például az a tipikus átlagember. A kidolgozatlan karakter a könyvben. Az egyszerű életet élő anyuka, akinek a legmélyebb gondolatai is unalmasak és középszerűek. Az összes egysejtű tinilány, akiknek életcéljuk a népszerűség.

Az ENTP egyedibb, komplexebb, forradalmibb. Az ENTP a feltaláló.

Egyébként nekem egyik sem személyes kedvencem, az az ISTP, legkevésbé kedvenc az ESTJ.

2018. szept. 4. 20:34
 13/23 anonim ***** válasza:
97%
Amúgy a heccből történő bajkeverés inkább egy ESTP dolog.
2018. szept. 4. 20:35
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
Milyen szakmai sztenderdeken nyugszik e teszt melynek e betűk köszönhetőek?
2018. szept. 4. 20:37
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Engem speciel nem zavarnak,sőt, jól elvagyok velük. Sokkal jobban idegesítenek engem az extrovertált-érző emberek,szinte már megfojtanak az érzelmeikkel. INTP-T 21/F
2018. szept. 8. 23:23
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Mi ez a megveszekedett ENTP-utálat mostanában ezen az oldalon? :D Rövid időn belül ez a második ilyen kérdés.

Ami engem illet, az ENTJ meg a saját típusom után ők a legrokonszenvesebbek a számomra, - egyébként, ha azt hiszed, hogy az ENTP érzéketlen, akkor nem találkoztál még egy kemény vonalas INTJ-vel - lenyűgözőnek tartom az érvelési készségeiket, hogy teljesen meggyőzően, ésszerű érveket felhozva tudnak kardoskodni olyan dolgok mellett is, amik nem is számítanak nekik különösebben, vagy amiknek az ellenkezője mellett vannak igazából. A stílusuk, a lazaságuk mindig feldob, akármilyen rossz passzban is vagyok, az ENTP ismerősök kis humoros, csípőből jövő agymenései mindig megmosolyogtatnak. Több óra hosszán keresztül tudok vitázni velük, és közben teljesen feltöltődök, mintha kapna egy adag koffeint az agyam. Nagyon különleges jelenségnek tartom őket - amennyi bajba keveri őket a nagy szájuk, annyiból ki is rántja őket, a probléma megoldó mechanizmusuk érdekes... de kétségkívül hatékony.

Nekem meg speciel az ESFJ-k (na meg az ESFP-k) az idegesítőek, mindig megsértődnek mindenen, azt is letiprásnak meg támadásnak veszik, ha az ember direkt próbál tapintatos lenni velük. A leghaloványabban élesebb megjegyzésre is a plafonon vannak, míg az ENTP-vel ez bőven a viccelődési légkör alsó szintje. Még jobban érzékenyek és hisztisek az ilyesmire, mint a legtöbb F, pedig egyikükkel se kifejezetten könnyű, amikor rájuk jön az érzelmes öt perc. Fárasztanak, nincsen a kis bolyhos lelküknek a simogatásához türelmem, főleg az átlaghoz képest is labilisabbak esetében. A megfelelési kényszerük is taszító a számomra, hogy mennyire adnak idegenek véleményére is, hogy mennyire nem képesek kilépni a társadalmi elvárások és a tradíciók skatulyájából. Nem látok bennük függetlenségre való igényt, logikus beállítottságot meg pláne nem.

INTJ/L

2018. szept. 13. 05:20
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem valaki nagyon untatott egy ENTP-t :D

viccet felreteve NT kent az ENFx ek sokkal irritalóbbak a kurta sok drámával :) Engem gondoskodonak mond a kornyezetem,nem vagyok erzeketlwn de nyilvan alkalmatlan vagyok a csoportos siras-rivásra Ne hidd hogy az az erzelmesseg ha valakiből ömlik a nyal es egesznap ölelget.

2018. okt. 14. 02:34
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
ENTP-ként csak annyit tudok mondani, hogy ha egyszer elkezdesz egyet támogatni (akármiben) akkor rá fogsz jönni mennyi érték van bennünk.
2020. márc. 12. 21:07
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Az en legjobb baratnom is ENTP es egy rendkivuli, csodas ember. INFJ-kent sem zavar a szertelensege.
2020. júl. 7. 21:20
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel nem vagy egyedül, kérdező :D

-egy ENTP

2021. júl. 28. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!