Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért fáj az élet, miközben...

Miért fáj az élet, miközben nincs rá okom?

Figyelt kérdés

Az életben minden megvan nekem. Nekem vannak a legjobb szüleim a világon, jól tanulok, sportolok, bulizok. Az életben minden úgy alakult az utóbbi időben, ahogy azt elterveztem. (Persze nem tökéletes minden, de azok apróságok).

Mégis ennek ellenére úgy érzem, mintha ennek pont az ellentettje történt volna velem. Nagyon szorongó vagyok (igaz ezt nem mutatom ki). Paranoiás vagyok. A legapróbb dolgokat is képes vagyok felfújni magamban és azokon rágódni. Nagyon fáradékony és fáradt vagyok egész nap, valamint a alapjáraton rossz a kedvem. Én tudom hogy minden megadatott az életben. Minden van. Csajozok,bulizok, jól tanulok. Én ezekre vágytam világ életemben.

De valami miatt mintha mégis belül üres lennék és valamiért fáj az élet.

Miért? Kezdek kikészülni pedig nincs rá okom és nem tudom miért van ez. Kérlek írjatok valamit...

#Fáj az élet
2018. szept. 3. 18:16
 1/7 anonim ***** válasza:

Érzelmi stabilitás hiánya? Szeretetéhség? Egzisztenciális depresszió?

Hány éves vagy?

2018. szept. 3. 18:40
 2/7 anonim ***** válasza:
van TARTÓSAN BOLDOG kapcsolatod?
2018. szept. 3. 18:41
 3/7 anonim válasza:
Nekem is ez van. Nem lehet hogy a kétszínűség? Pl. Én barátok között sokkal másabb vagyok mint cslád mellett. Nekem valamilyen módón segített egy kicsit a stílusváltás. Nem ilyen nagyobb hanem apróbb amitől magabiztosabbnak érzem magam
2018. szept. 3. 19:04
 4/7 A kérdező kommentje:
16 éve fiú vagyok
2018. szept. 3. 19:20
 5/7 A kérdező kommentje:
éves
2018. szept. 3. 19:21
 6/7 anonim ***** válasza:
És van bárki, aki igazán közel áll hozzád?
2018. szept. 3. 19:54
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha megengedheted menj el egy pszichologushoz, akar az iskolai pszichologus is megteszi.

Nem azert mert barmi baj lenne veled, hanem mert egy szakembernek tudsz beszelni kotetlenul az erzeseidrol, tudod, hogy nem itel el, mert mar 100 fele embert meghallgatott, es meg elettapasztalata is van.

Nekem nagyon sokat segitett amikor nehezebb idoszakokon mentem at, hogy volt valaki akinek barmit eltudtam mondani es nem vagott kozbe, nem magyarazott, neha-neha tett fel 1-1 kerdest amivel provokalt, hogy gondolkozzak.

Sokszor tudjuk mi bant igazan, csak nem megy beismerni amig mas valaki ra nem kerdez es el nem gondolkodtat rajta :)

Egyebkent ne aggodj, ezzel nem vagy egyedul. Ahogy tapasztalom a kornyezetemben es a sajat korosztalyomban, a fiatalok nagyresze “kiegettnek”, depressziosnak, elettelennek erzi magat mar a 20 fele kozeledve. En is tapasztaltam, de ido utan elfog mulni, csak tedd mindig azt amit igazan szeretsz es tenyleg te akarod, nem pedig anyu/baratok/tarsadalom varja el :)

2018. szept. 3. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!