Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha vékony vagyok az azt...

Ha vékony vagyok az azt jelenti, hogy nem vagyok sportos?

Figyelt kérdés

Szoktam sportolni, meg csont soványnak sem nézek ki azért, de ugyanakkor valami izmos sem.

Persze, a futballisták, kézisek, kosarasok egy sem elhízott emberek, de mégis másak. Ha ránézünk ő sem egy konditermes nagy állat, de ugyanakkor mégis jó alakja van. Nekem is hasonló ránézésre, de ennyire nem.

[link]

Vagyis így nem lehet rám azt mondani személyleírásként, hogy magas, barna hajú, stb. és sportos?

2018. szept. 3. 10:55
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ő szerintem egyáltalán nem vékony, hanem izmos. Vékonynak vékony, de az 10/10 embernek nem ezt jelenti a vékony...
2018. szept. 3. 19:46
 12/12 anonim ***** válasza:
a vékony meg a sportos ugyanaz? a vékony,az nem kövér,nem is izmos annyira. gondolom ezt jelenti a vékony,hogy ha már nem is kövér,de nem is teljesen kigyurt...
2018. szept. 6. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!