Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Másnak is feltűnt, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is feltűnt, hogy mostanában a szép lányok vannak a ronda srácokkal és a kevésbé szép lányok a nomális srácokkal?

Figyelt kérdés
En azt vettem észre az elmúlt 1 év során, hogy nagyon sok helyes, aranyos lány inkább a ronda palikkal van, a rondát itt most úgy értem, hogy vékony/kövér, ronda fejre, nincs stílusa, paraszt a lányokkal, és nagyon gyerekes. Ezzel szemben azok a srácok, akiknek van egy határozott fellépése, sportol(kondizik és nem focizik:P), magabiztos, és egy felnőt gondolkodással rendelkezik inkább a csúnyább lányok fele hajlanak. Várom a véleményeket és az ötleteket.

2018. jún. 17. 18:52
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
De jó lenne :D Én ronda vagyok, mégsem jövök be egy lánynak sem. De remélem, hogy igazad van.
2018. jún. 17. 19:04
 2/6 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem amit írsz, az masszív általánosítás. Ennek ellenére lehet igazságalapja: én pl. egy intelligens, jóképűnek mondott, igényes férfi vagyok, nem egy Rambo alkat, de nem túlsúlyos, és igyekszem sportolni. Mégis olykor-olykor sokkal jobban meg kellett küzdenem a nőkért, mint egyes férfitársaimnak. Amikor meg azt látom, hogy az ilyen ronda, testileg fejletlen, agyilag átlagos haverjaimnak milyen nők "potyognak" szinte az égből, akkor néha esz a fene hogy mi folyik itt :)

26/F

2018. jún. 17. 20:20
 3/6 anonim ***** válasza:
29%
Hát hogyne, sok embernek nulla az esztétikai érzéke, szóval becsúsznak ilyen hibák...
2018. jún. 17. 21:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez is általánosítás, de lehet hogy ez azért van, mert sok csinos lány butácska (van sok kivétel!!). És lehet hogy az általatok intelligensnek és igényesnek mondott férfiak hasonló intellektusú barátnőt szeretnének maguknak. Arra meg hogy a szép lányok miért vannak kevésbé attraktív pasikkal csak azt tudom mondani, hogy mindenkinek más az ízlése :)
2018. jún. 17. 21:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Mert aki jol nez ki, altalaban tudja is magarol, es rohadt nagykepu, megcsal, atbasz, sok a lany "baratja"...szemben a kicsit benabb, "csunyabb"fiukkal, akik megbecsulnek,tisztelnek, szeretnek mert nincs tul gyakran kozul nohoz, en csak ebbol a szemszogbol tudok nyilatkozni es ez csak az en velemenyem...18/l
2018. jún. 19. 19:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez érdekes............... ÉN MÉGSEM KELLEK SENKINEK RONDA FIÚKÉNT.................... 21/F
2018. jún. 23. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!