Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettétek, hogy mostanában nincsenek szép, csinos testalkatú lányok?
Az egyik véglet, amikor jó, ha megvan 40 kg, a másik meg, amikor több, mint 60 kg. Szinte horgászni kell azokat a lányokat, akiknek a látványa kellemességel tölt el, mert ezekre, ha ránézel, vagy azért futkos rajtad a hideg, mert milyen sovány, vagy azért futkos rajtad a hideg, mert milyen zsíros. Aranyközépút nemigazán létezik. A 47-55 kg közötti lányok kihalófélben vannak (de amúgy az az én nememnél is megfigyelhető - egy fiú vagy csontsovány, vagy nagydarab).
Tisztelet annak a kevés kivételnek, persze.
Nem, én nem vettem észre.
Azt viszont igen, hogy belső értékek alapján megfelelő lányt nagyon nehéz találni. De nálunk, fiúknál is ugyanez a helyzet.
Én nem vettem észre, hogy kevesebb szép lány járna az utcákon. Az én osztályomban például a többségnek jó alkata van, ahogy a fiúknál is... Egyébként kíváncsi lennék arra, hogy melyik korosztályt kérded.
Többen írtátok a belső értékeket. Igazatok van, abban, hogy nem a külső alapján ítélsz. Én sem teszek így és nem szeretem ha velem történik. Végül is Tom Cruise és Angelina Joli sem tetszik mindenkinek... Viszont az igaz, hogy nem normális sem a soványság sem a kövérség, nem csak az esztétika, hanem az egészség szempontjából.
Nem vettem észre. Én csinos vagyok. Úgy ahogy a legtöbben az iskolánkba.
161 cm és 51 kg nem hinném, hogy rossz....
De még ha csak a kinézet lenne eltorzulva a mai világban.......
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!