Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettétek, hogy mostanában nincsenek szép, csinos testalkatú lányok?
Az egyik véglet, amikor jó, ha megvan 40 kg, a másik meg, amikor több, mint 60 kg. Szinte horgászni kell azokat a lányokat, akiknek a látványa kellemességel tölt el, mert ezekre, ha ránézel, vagy azért futkos rajtad a hideg, mert milyen sovány, vagy azért futkos rajtad a hideg, mert milyen zsíros. Aranyközépút nemigazán létezik. A 47-55 kg közötti lányok kihalófélben vannak (de amúgy az az én nememnél is megfigyelhető - egy fiú vagy csontsovány, vagy nagydarab).
Tisztelet annak a kevés kivételnek, persze.
Igen, szerintem sincsenek.
Én pl. 160 cm - hez 49 - 50 kg vagyok, szerintem ez átlagos.
Viszont az osztályban rajtam kívül van három lány, akik normálisak vagyunk, van három rohadt vékony, és van kettő dagi.
Szerintem meg nem igy kellene itelkezni. Persze,biztosan szebb nalam es formas lany,de en peldaul genetikailag vagyok sovany,nem tudok mit tenni ellene. Rendszeresen sportolok,es rendesen eszem,de egyszeruen nem megy.
Ennek ellenere vidam vagyok,es kozvetlen. Megprobalok ezzel kompenzalni...:)
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!