Mit gondolnak kb.10 éves korban a gyerekek a halálról?
Figyelt kérdés
Személy szerint sosem féltem a haláltól, de már nem emlékszem, mit gondoltam róla, mikor gyermek voltam, és bár ez egy érdekes téma,nem szoktak vele foglalkozni ebből a szemszögből.2018. szept. 2. 13:03
11/12 anonim válasza:
Én csak annyira fogtam fel, hogy meghalt valaki, akkor illemből sírni kell egyet. Mikor nagymamám meghalt épp 10 éves voltam, és csak annyi jött át, hogy ha nem sírok egy kiadósat úgy, hogy mindenki lássa, akkor az azt jelnti, hogy nem érdekelt, ezért ott bőgtem egy sort, amíg elégedettek nem voltak vele.
12/12 anonim válasza:
Én mindig is rettegtem a haláltól. A mai napig ez maradt a legnagyobb félelmem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!