Amikor azt mondják, hogy éljem az életem, és ne törődjek azzal a férfivel, aki rám se hederít, akkor mire gondolnak pontosan?
Elég régóta sínylődök egy férfi miatt. Elhúzta előttem a mézes madzagot, aztán összejött egy másik csajjal, mivel én a saját karrieremet alapoztam meg. Azóta együtt van a csajjal, én pedig próbálom elfelejteni, de úgy érzem, hogy nem vagyok elég jó senkinek.
Saját magamat hibáztatom a történtekért, holott a magyarázat az, hogy a csaj könnyen volt kapható, és arra tökéletesen megfelel a srácnak, hogy villogjon vele. Azóta saját magamban keresem a hibát, mindent felróvok magamnak...
Hogy változtassak ezen?
Még nem érkezett meg számodra az a férfi aki lelkileg túl tudja szárnyalni az előzőt az életedben.
Van akinek kicsit tovább kell várnia, de ha megérkezik, akkor minden értelmet fog nyerni, amin eddig átvergődted magad.
Pontosan arra gondolnak, hogy éld az életed, és ne törődj azzal a férfival, aki rád se hederít. Nincs ezen mit tovább ragozni.
Milyen jelentősége van annak, hogy elhúzta előtted a mézes madzagot? Valószínűleg még fogsz találkozni jó pár ilyen férfival, tehát jobb lesz, ha tanulsz az esetből és legközelebb nem dőlsz be az ilyesminek. Ne légy kis naiv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!