Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A szorongásba, lelki fájdalomb...

A szorongásba, lelki fájdalomba bele lehet halni?

Figyelt kérdés

2018. szept. 1. 23:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Igen, de az csak egy mondhatni pici szelete a rettenetes gyerekkoromnak, mert még sok más szörnyű dolog is történt amellett. Most 28 vagyok és soha nem javult semmit és már nem is fog, ebbe kell beletörődnöm.
nov. 26. 01:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Mért mondod, hogy "sajnos", 9-es? Eddig sok fájdalom ért, de az nem jelenti azt, hogy ezután is fog.
nov. 26. 08:07
 13/14 anonim ***** válasza:
Ezt sajnos nem tudom alátámasztani. Ugyanolyan rettenetes az életem, mint amilyen mindig is volt és bár egész életemben azért küzdöttem, hogy másként legyen, és mindig hittem, újra és újra csak ugyanaz a lemez ismétlődik és ebből elég végleg.
nov. 28. 01:35
 14/14 anonim ***** válasza:
13 Szabad kérdezni mitől rettenetes az életed? Bántalmazó kapcsolat? Anyagi nyomorúság? Egészségügyi problémák?
nov. 28. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!