A szorongásba, lelki fájdalomba bele lehet halni?
Figyelt kérdés
2018. szept. 1. 23:19
3/14 anonim válasza:
Nem. De nem is kell úgy hagyni, hanem pszichológushoz kell menni, meg tudatosan önmagadat megerőszakolva társaságba, programokra járni, hobbit űzni akkor is, ha nincs kedved.
4/14 anonim válasza:
padme belehalt...
de általában közvetettebb módokon halnak bele.
a leggyakoribb az étel és a folyadék elutasítása és így először lesoványodik a beteg kb csontvázra,aztán meghal,mert leáll a veséje egyéb belső szervei.
ilyen esetben az orvosok felírnak neki rivotrilt,attól egész nap nyugiban van és fekszik.
a lelki problémáit vagy a probléma kiváltóit lesza-rják.
5/14 anonim válasza:
Ha amúgy egészséges vagy akkor nem, ha szívproblémád van vagy valami egyéb súlyos betegséged amire negatív hatással lehet, akkor esetleg, de ha szorongásos problémád van menj vele orvoshoz (a lelki fájdalommal nem muszáj, csak ha akadályozza az életedet vagy mondjuk álmatlanságot okoz, amúgy idővel elmúlik magától).
6/14 anonim válasza:
Belehalni nem lehet, de olyan szinten lehet leépülni, amibe már esélyes.
7/14 anonim válasza:
Sajnos igen,mert elvezethet egy olyan állapothoz,hogy egyszerűen megszakad az ember szive.Vagy maga ellen fordul..
8/14 anonim válasza:
Hosszú távon leépít (saját példámon tapasztalom), aztán valami testi diszfunkció (szívinfarktus, agyvérzés, trombózis, stb.) öl meg, vagy egy nagyon is elszánt, vagy éppen tudatzavaros állapotodban elkövetett öngyilkosság.
9/14 anonim válasza:
Sajnos szerintem se, mert akkor én már biztos nem élnék. Annyi szörnyűség és fájdalom jutott már nekem az életben fiatal korom ellenére, ami másnak egy egész élet során is elviselhetetlen lenne. Én is azt gondolom, hogy esetleg közvetve.A fàjdalom, stressz testi betegségeket okoz, vagy esetlegesen alkoholizmusba menekül az ember, abba sok-sok év után bele lehet halni. Vagy éppen öngyilkos lesz az illető, hogy előttem is írták.
10/14 anonim válasza:
9: Szabad kérdeznem, mik történtek veled? Rossz, bántalmazó szülök?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!