Sokan azt állítják, hogy az emberek ízlése nem egyforma, és sokan azt is állítják, hogy vannak férfiak akik kimondottan preferálják a dagi lányokat. Hozzájuk szól, ez pedig a következő: HOL VAGYTOK? 21/n
Itt vagyok. :)
A dagi, kövér, duci, molett kifejezéseket azért elég sokféleképpen szokták értelmezni. Kíváncsi vagyok, hogy számodra ezek mit jelentenek, mondjuk képekkel illuszrálva.
Én így gondolom:
34/F
Kérdés, hogy mennyire vagy duci?
22/F
Szerintem viszonylag ritka az olyan, aki csak testalkat alapján választva kimondottan azt preferálja. Viszont gyakoribbak az olyan emberek, akik nem testalkat alapján választanak, nem felszínesek, ebből kifolyólag beletudnak szeretni bármilyen alkatú nőbe, ha az szimpatikus emberileg.
Pl. sosem állítottam, hogy kimondottan tetszene a kövér alkat, mégis voltam már szerelmes ilyen személybe, az alakjával együtt szerettem, nem az alkata miatt tetszett, más szempontok játszanak rá az ilyesmire.
Perfect body! I like.
(Unfortunately I'm 47 already old ...)
Sorry!
:(
Én itt vagyok ;). Szeretem a nálad ducibbakat is. Amúgy sportos alkatú, intelligens, nyitott srác vagyok. Ha érdekellek, írj :)
26/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!