Hogy kéne megváltoztatnom a véleményemet a nőkről?
Figyelt kérdés
Valahogy mindig is fenntartással kezeltem őket, nem bízok bennük. Olyan sunyinak tűnik a legtöbb nő, akik csak beleakarnak a jóba űlni.
És ez eléggé kellemetlen, ha pl egy nő az orvosom, vagy munkatársam.
2018. szept. 1. 17:14
1/7 anonim válasza:
Gondolom megtaláltad a lusta plázabuxa rézeget.
Mozogj más rétegben
2/7 anonim válasza:
Első, vagy kapott egy visszautasítást és most hatalmas világfájdalommal szapulja a nőket.
Tudod mit kérdező, vigyázz édesanyáddal is, mert ő is egy alávaló sunyi nő. :/
3/7 anonim válasza:
Sajnos az eddigi feltételezésed az, aminek köze van a realitáshoz. De ezeknek csak egy párkapcsolat vagy viszony alatt van jelentőségük, azon kívül ugyanolyan emberek, mint bárki más.
4/7 anonim válasza:
Nem lehet, hogy te vagy ilyen, csak a nőket választottad mentségül, hogy takargasd magadat?
5/7 anonim válasza:
Eszedbe ne jusson megváltoztatni a nőkről a véleményedet! Javaslom, tetováltasd a homlokodra.
6/7 anonim válasza:
Én a férfiakkal vagyok így... :/
7/7 anonim válasza:
Ha mindig is, akkor ezt otthonról hoztad. Képzeld őket nőnek öltözött férfiaknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!