Miért BÁNTOK meg embereket? Miért érzem azt, hogy az igazságérzetem miatt ki kell nyilvánítanom a véleményemet? Ezzel a nézetemmel sorba dobom el magamtól a lehetőségeket évtizedek óta.
Azért, mert kisebbségi komplexusod van és így kompenzálsz, h te most is jobban tudtad, mint a másik.
De fölösleges volt leírnom, mert majd nekem is okoskodni fogsz....
Bár írtad, hogy ez nem kérdés, de én nem lennék biztos abban, hogy mindig neked van igazad. Azért az fura, hogy te mindig csak "hülyékkel" vagy körbevéve :)
Ha valakinek meg akarsz magyarázni valamit, nem kell kioktatni, lehet normálisan beszélgetni. Lehet, hogy a stílusoddal, hangnemeddel van a gond.
Ha te úgy érzed, hogy mindig mindenkit ki kell oktatnod, akkor ahogy már írták, kisebbségi komplexusod van és így szeretnéd jobb színben feltüntetni magad.
De ha már látod, hogy ezért nem bírnak sokan, az jó. Most már csak arra van szükség, hogy meg is értsd másokat, elfogadd, hogy nem minden úgy jó, ahogy te gondolod, és önuralomra, hogy ne szólj bele mindenben folyton. Csak rajtad múlik!
Ne haragudj, ha megbbántalak, de majd kijavítassz, ha nincs igazam.. :)
Attól, hogy azt HISZED igazad van, nem BIZTOS, hogy ténylegesen igazad van..
Lehet, hogy akkora blődségeket adsz elő, és olyan alpári stílusban, mint amiket nekem írtál privátban. Valszeg a vitapartnereid ennyivel érettebbek Nálad mentálisan, hogy nem ereszkednek le a szintedre, viszont a stílus miatt eltávolodnak Tőled.
Ne feledd, a stílus maga az ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!