Miért BÁNTOK meg embereket? Miért érzem azt, hogy az igazságérzetem miatt ki kell nyilvánítanom a véleményemet? Ezzel a nézetemmel sorba dobom el magamtól a lehetőségeket évtizedek óta.
"Itt az a fő probléma, ha valaki azt hiszi magáról, hogy neki van igaza, holott valószínűleg nincs igaza."
Nem valószínűleg, hanem 100%-ban nekem van igazam. Különben nem vitatkoznék, és nem bizonyítanám be észérvekkel, amit ugye a végén be is látnak!!! Volt nem egyszer, hogy egy vitában én adtam igazat, de csak akkor, ha ők is ÉSZÉRVEKKEL, LOGIKUSAN kifejtik az ellenkezőjét! Nincs ezzel semmi baj. Ilyenek az egészséges viták( ez van a tudományban is, a politikában is stb.) De most a téma nem ez. A téma az az, amit írtam!! Főcím: "Miért BÁNTOK meg embereket? Miért érzem azt, hogy az igazságérzetem miatt ki kell nyilvánítanom a véleményemet?"
Ha valaki erre tudna értelmesen magyarázatot adni, akkor azt megköszönném. Hozzáteszem fel kell kötnie a gatyáját, mert nem egyszerű. Lehet fa&zkalapozni, meg a kisebbségi komplexusról beszélni, de ez olyankor is előfordul, ha a kisebbet bántják, én meg odamegyek és rendet teszek. Egyszerűen nem tudom szó nélkül hagyni, ha valaki hülyeségeket beszél, ha a szemembe hazudik, ha csal egy játékban stb. Kioktatok mindenkit. Nem tudom megállni, hogy ne szembesítsem a hülyeségével! (mondom még egyszer: ha valakinek mégis igaza van, és bebizonyítja, akkor azt elfogadom) De azt hiszem pályát tévesztettem, mert ügyvédnek vagy tanárnak kellett volna mennem, mert jól bánok a szavakkal, és rosszul esik, ha valaki úgy ér el valamit, hogy hülxe. Lást: Győzike, Kiszel Tünde stb.
Ez hülyeség! Nem az erősködő nyer egy vitában. Lehet nálad igen, de az életben nem. Nem hagyják rám, hanem (használom megint ezt a két szót) LOGIKUSAN és ÉRVEKKEL megmagyarázom, hogy hülyeségeket beszél. De látom te sem olvastad el rendesen mi a téma!!!!
Mondok egy mai példát. Egy 38 éves nő ezt írta ma nekem:
"Mivel foglalkozól?"
Erre én: "ez most komoly, hogy 38 évesen nem tudod hogy kell írni a foglalkozol szót??"
Na most erre írhattam volna, hogy ezzel vagy azzal, csak hogy túl legyünk rajta, és aztán összejöttem volna vele.
DE NEM! Annyira felidegesített, hogy valaki ennyire hülye, hogy már nem is a saját érdekeimet néztem, hanem inkább MEGBÁNTOTTAM, ÉS SZEMBESÍTETTEM A BUTASÁGÁVAL!!!!
Remélem, hogy ez a mostani példa végre szemlélteti (azoknak, akik eddig teljesen másra válaszoltak), hogy mi is a KÉRDÉS!!!
Jaj úgy megsajnáltalak, de most komolyan...olyan rossz lehet neked...miért nem látják be hogy neked van igazad? :/
LOL :""DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!