Miért csinálják ezt a női ismerőseim, rokonaim? Miért kell mindenbe beleszólni?
Mindig jó ízlésem volt, dekorálás és öltözködés terén is. Múltkor pl csináltam egy fehér dekort az asztalomra, sok ismerősöm megdicsérte, hogy milyen szép, erre jön anyám, hogy hát de miért ida teszed, miért nem teszed máshova. Vagy szakad az eső, és felveszem a rövid bokacsizmámat egy farmerrel, erre úgyszint jön anyám, hogy ezt a csizmát akarod felvenni.
Feltettem egy képet az internetre, tényleg jól sikerült, máskülönben fel se tettem volna, erre jön nekem az egyik csaj, akinek tele van pocsék képekkel a facebookja és blamálja, hogy fura.
Nem kérdezem őket, mivel nem érdekel a véleményük, erre mind jönnek itt a negativitásukkal, én meg olyankor megingok, hogy lehet tényleg sza.r az ízlésem.
Te is fordítva ülsz a lovon. Akik megdicsértek, azok rendben vannak. Akik mást mernek állítani, azok már mindenbe beleszólnak... Tipikus beszűkült gondolkodású önimádó vagy.
Szokd meg, hogy az embereknek van véleménye, ami adott esetben nem ugyanaz, mint a tiéd. Ennyi. Az is vélemény, ha valakinek tetszik, amit csinálsz, meg az is, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!