Miért szeret valaki egy másik személy életébe, magánéletébe és kisebb nagyobb dolgaiba, például a stílusába beleszólni?
Nekem ha lenne gyerekem,mindent eltűrnék neki,mert nem a tulajdonom. A gyerek egy szabad lény,akit TISZTELNI kell.
Aki szereti(=TISZTELI) a másikat az nem szól bele a dönteseibe.
Élni és élni hagyni!
Az ilyen #1 féléket meg addig ütném,amíg nyomorékká nem válik.
Nem értem, hogy egyes emberek eleve miért hoznak fel egy társaságban, beszélgetésben ilyen témákat: "egy másik személy életébe, magánéletébe és kisebb nagyobb dolgaiba", ha utána meg morognak, hogy "beleszóltak" az életébe.
Lehet 2 vagy több ember beszélgetésének a "magvas" tartalma az is, hogy:
"Milyen szép az idő."
"Ja.",
de ennek mi az értelme?
Ha meg előrukkol valaki valamilyen problémával - lásd fent -, akkor én úgy gondolom, hogy nem azért hozza fel a beszélgetésbe, hogy csak az legyen a válasz rá, hogy:
"Ja.",
hanem mert gondja van és meg szeretné oldani azt valahogyan.
Mert beképzelt bunkó primitív konzervatív retardáltak. Nyugat-Európában ez nem divat. Ott érvényesül az élni és élni hagyni elv.
Aki beleszól más dolgába,azért teszi,mert nem csinál semmit,nincs élete és könnyebb a más baján csámcsogni. Én ismerek egy ilyet és rendkívül visszataszító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!