Miért szeretnek ennyire beleszólni más dolgába/életébe?
Akik mindent jobban tudnak és majd ők megmondják a tutit. Ha pedig nem azt teszed,te vagy a rossz és téged zrikál.
Arra a típusra gondolok,akik mindenben megtalálják a hibát.
Mert tul okosnak kepzelik magukat!
En csak egy kicsit voltam ilyen,de rajottem okosabbnak kepzeltem magam es azert...
Gondolom mert mindent megosztasz vele es mindenrol tud. Akkor lehet is véleménye mert az lehet mindenkinek.
Ha nem vagy rá kiváncsi, egyszeruen nem kell beszámolni semmirol. Csak csinald. Just du it.
Anno nekempl az avonozást tiltották meg (hogy suli mellett kereskedjek kozmetikumokkal)mert ugy sem éri meg, csak buko lenne stb, erre tesom meg magátol suttyonban elkezdett avonozni és még anya is vásárolt tőle. Ő igazábol semmit nem közölt soha csak utolag. Pl nyáron suli mellett fogta magát és elment valutapénztárosnak a balcsira egy ujsághirdetésre. Azt is akkor közölte csak, mikor pénzt kért az utra.
#8 NEKEM SENKI NEM SZÓLHAT A DOLGAIMBA,AZT CSINÁLOK,AMIT AKAROK!
ÖRÖKRE ITTHAGYOM ŐT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!