Én utálom a nyarat. Már májusban félek, hogy jön a nyár. Semmit se tudok pihenni, rosszul vagyok annyira melegem van, és ahogy mondták már, mindenhol bogarak vannak.
Szeretem a borongós időt, az esőt, a hideget, az ősz színeit, mindent. De a kedvencem a tél, főleg ha van hó is normàlisan.
2018. aug. 25. 15:28
12/31 he84 válasza:
Én eléggé várom már az őszt. Még mindig jobb, mint a túl meleg nyári napok. Főleg idén nyáron több 32 fok feletti nap, hét volt, de persze olykor anno is megesett és megeshet még majd a jövőben is. Ráadásul könnyen sülök, könnyen izzadok, így nehezebben bírom a nagy meleget. A nagy meleg ellen nem lehet lejjebb vetkőzni egy határon túl, ám ha hűvösebb van, vagy hideg és fázunk, fel lehet jobban öltözni. Én általában az őszt és a tavaszt szeretem a legjobban. Nálam ez a toplista kedvelési sorrendben: 1. ősz, 2. tavasz, 3. tél, 4. nyár.
2018. aug. 25. 15:37
13/31 anonim válasza:
Kedvenc évszakaim a tavasz és az ősz,ősszel a színpompa fog meg a fák lombjain,és olyan bensőséges a hangulata számomra.A nyarat is szeretem, habár a nagyon meleg időt nem jól viselem de azok a napnyugták és napkelték csodálatosak.Napozni is szoktam félárnyékban de ha esik azt se bánom, sőt!
2018. aug. 25. 15:55
14/31 anonim válasza:
Persze.. nagyon várom a takony időt, amikor egyfolytában náthás vagyok... 🤔
NEM!
2018. aug. 25. 16:21
15/31 anonim válasza:
Miért kell lepontozni, ha arról szól a kérdés, hogy ki mit szeret?
2018. aug. 25. 16:32
16/31 A kérdező kommentje:
Én senkinek nem nyomtam pirosat, de zöldet sem.
Itt nincs jó vagy rossz válasz. Ne pontozgassátok le egymást mert nincs értelme.
2018. aug. 25. 16:58
17/31 anonim válasza:
Imádom az őszt,alig várom kedvenc évszakom.
2018. aug. 25. 16:58
18/31 anonim válasza:
Én nagyon.
Utálom a meleget és a nyarat, jó lenne egy kis lehűlés. Szeretem az őszt.
2018. aug. 25. 17:53
19/31 anonim válasza:
Nem várom az őszt. Annak ellenére, hogy szép színekbe borulnak a fák, nem szeretem a korán sötétedést a hideget, a napokig tartó szitáló esőt, a telet pláne utálom. Sokat fáztam gyerekkoromban, talán emiatt lehet, de én a nyarat, a langyos szellőt, a kellemes estéket, az illatokat, a napsütést szeretem.
2018. aug. 25. 18:53
20/31 A kérdező kommentje:
#19: Na igen a hamar sötétedést én is utálom. Már egy ideje 8-kor sötét van este. Annyira rossz. :( Na majd télen meg már délután 4-kor, a munkából is sötétben érünk haza. Lehet bent ülni folyton. Rossz belegondolni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!