Várjátok az őszt?
Én nagyon nem. Utálom a hűvöset, a szelet, esőt. Nagyon sajnálom, hogy néhány nap és vége a nyárnak.
Persze már túlzás ez a hőség, de jobb mint télen megfagyni.
Ti hogy vagytok ezzel?
Én igen, nagyon.
1. szeptemberben kezdem az egyetemet és izgatott vagyok.
2. utálom a nyarat:
- nagyon rosszul bírom a meleget, esténként aludni se tudok rendesen (a hideget jól bírom, rendes öltözködéssel kb -5 fokig simán elvagyok, azalatt kezd fázni az orrom)
- ha nyár van akkor mindig van egy csomó ház körüli munka
- rovarfóbiás vagyok és valamilyen oknál fogva ha kilépek a házból gyakran egy perc se kell és már rusholnak le a dögök...
Én nem vagyok màr iskolás, úgyhogy nem amiatt nem várom. Csak jobb a hangulatom is ha szép az idő. Több helyre lehet kimozdulni, több a program. Ki lehet ülni az udvarra olvasgatni. Nem kell ezer ruhát felvenni.
Bár a tavasz a kedvenc évszakom.
Ha normális hőmérsékletű nyár lenne és nem lennék változó korban, akkor szeretem a nyarat (is). De ez, ami itt hetek óta megy, az már abszurd. Szeretem az őszt is, a telet is, de nekem is a tavasz a kedvenc évszakom. Az a baj, hogy lassan már csak két évszak lesz. Tél és nyár.
Majd figyeld meg, szeptember közepén-végén fűteni kell. Ez megy évek óta. Nincs átmenet az évszakok között jóideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!