Mást is szekáltak már a járása/menése miatt?
Engem már majdnem mindenért szekáltak. Fehér bőr, frizura, rossz látás még a régi korban mikor nem volt "menő" a szemüveg. Elálló fülek, nagy orr, mikor mi.
Vagy tipikus rokoni reakció a "te fogytál?" "te híztál?" kérdéssor. Mintha a világ legfontosabb kérdése az én súlyom lenne.
Régen volt egy barátnőm, megosztottam közös képet vele, erre egyik rokon beírja alá, hogy "Te fogytál?". Pedig akkoriban nem voltam kövér, csak pár kiló plusz volt ami alig látszott, maximum 3-5, szóval azért nem egy 120-ról 70-re fogyásról beszélünk. Egyszerűen megalázó volt, hogy bárki ránéz a csajommal közös képemre, akkor alatta az első reakció hogy fogyta-e.
Saját alkoholista apám egyenesen sportot űzött a megalázásomból ilyen módon.
Illetve a járásomra is volt már kifogás. Tényleg elég "csámpásan" megyek. Nehéz kifejteni, mintha húznám az egyik lábam pedig nem bicegek vagy valami. Legutóbb egyik munkatársam jegyezte meg, hogy jó is, hogy eljárok túrázni, jót tesz a csípő ficamomnak...
Sajnos az emberek már csak ilyenek, ahelyett hogy vinnék előre a világot értelmes gondolkodással, inkább a másikat testi adottságairól csámcsognak mint a disznók.
Nálam "szerencsére" sikerült ezekkel a beszólásokkal egy életre szóló önbizalomhiányt és szociális fóbiát felépíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!