Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mást is szekáltak már a...

Mást is szekáltak már a járása/menése miatt?

Figyelt kérdés
Engem 2x, 2 külön ember. Az a vicc, hogy egyik ezek közül a saját apám. Hogy hogy mész, milyen furcsán mész stb. Normális, hogy ezek után bizonytalannak érzem a járásom? Megyek az utcán lever a víz, hogy biztos mindenki azt nézi milyen hülyèn megyek. 23/N
2018. aug. 21. 20:46
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Voltam vizsgálaton nem is olyan rég, gerinc rendben,lúdtalp, bokasüllyedés nincs. Gondoltam arra is, hogy már idegi alapon van, mert már annyira figyelek rá... pl magassarkúban mások szerint normálisan megyek. Viszont zokniba vagy mezitláb már kezd fura lenni a járásom, de érzem, hogy rá is görcsölök, szorongok, minden bajom van. A legszebb mikor tinik mennek a hátam mögött. Ott végem van.
2018. aug. 21. 21:24
 12/16 anonim ***** válasza:
Szekálni ilyennel sosem szekáltak,viszont azt már többen is mondták a családból,hogy ugyanúgy megyek mint az apai nagypapám.
2018. aug. 21. 21:37
 13/16 anonim ***** válasza:
Ez fura, hogy mezítláb vagy zokniban szorongsz, illetve furább a járásod. Milyen cipőt hordasz? Hánya slábad van? Gyógytesire nem jártál vele kapcsolatban?
2018. aug. 21. 21:40
 14/16 anonim ***** válasza:

Engem már majdnem mindenért szekáltak. Fehér bőr, frizura, rossz látás még a régi korban mikor nem volt "menő" a szemüveg. Elálló fülek, nagy orr, mikor mi.

Vagy tipikus rokoni reakció a "te fogytál?" "te híztál?" kérdéssor. Mintha a világ legfontosabb kérdése az én súlyom lenne.

Régen volt egy barátnőm, megosztottam közös képet vele, erre egyik rokon beírja alá, hogy "Te fogytál?". Pedig akkoriban nem voltam kövér, csak pár kiló plusz volt ami alig látszott, maximum 3-5, szóval azért nem egy 120-ról 70-re fogyásról beszélünk. Egyszerűen megalázó volt, hogy bárki ránéz a csajommal közös képemre, akkor alatta az első reakció hogy fogyta-e.

Saját alkoholista apám egyenesen sportot űzött a megalázásomból ilyen módon.

Illetve a járásomra is volt már kifogás. Tényleg elég "csámpásan" megyek. Nehéz kifejteni, mintha húznám az egyik lábam pedig nem bicegek vagy valami. Legutóbb egyik munkatársam jegyezte meg, hogy jó is, hogy eljárok túrázni, jót tesz a csípő ficamomnak...

Sajnos az emberek már csak ilyenek, ahelyett hogy vinnék előre a világot értelmes gondolkodással, inkább a másikat testi adottságairól csámcsognak mint a disznók.

Nálam "szerencsére" sikerült ezekkel a beszólásokkal egy életre szóló önbizalomhiányt és szociális fóbiát felépíteni.

2018. aug. 21. 22:03
 15/16 A kérdező kommentje:
Általánosba fél éven át jártam gyógytesire, akkoriban volt egy pici gerinc ferdülésem,ami azóta már megoldódott.(védőnő mondta még anno az sem lett volna baj ha nem járok be, mert annyira minimális volt) amúgy 38-as lábam van. Általában converse cipőt hordtam eddig, de rájöttem túlárazott sz. ezért áttértem vty sportcipőire, most nyáron pedig ujjközi szandál. Mondjuk anyukámnak is kissé fura járása van, meg lábai vannak. Szerintem genetika.
2018. aug. 21. 22:11
 16/16 anonim ***** válasza:
Sz@rd le. Engem pl. rohadtul flusztrál a járásom, igaz, nekem az 500 méter is sok; ha nem támasazkodhatok valakire, mint vonalvezető igazi ökörhugyozás a járásom, botladozok, de megyek, mig birom. Nekem pl. benne van 1-2-5-10 éven belül a tolókocsi, fejben pont lesz@rom ki néz, ki nem. Párszor megkináltak szives mondatokkal, pl.:"öcsém, te úgy be vagy szivva, hogy nem is látsz", pedig csak megszivtam egy betegséggel. Ne törődj vele ki-mit gondol, ha kényelmesen tudsz járni, ráadásul tartósan, akkor semmi gond nincs. Bele kell sz@rni, és élvezni az életet, ami neked adatott. Apád meg egy igazi vadparaszt, ha a járásoddal cikiz.
2018. aug. 21. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!