Miért van az, ha valaki olyan képet rak fel, amin kilátszik a melle, akkor az k. a, meg r. c, de ha meg szoptatósat, akkor az gyönyörű, meg szép?
Főleg Instagramon figyeltem meg ezt a jelenséget.
Ha egy csaj felrak egy olyan képet, amin kilátszik a melle (még ha nem is teljesen, csak mélyen dekoltált ruhában van), akkor jobb esetben a kommentelők elmondják mindenféle k....nak, hogy mutogatja magát. Rosszabb esetben pedig letiltja az Insta a képet, mert hogy a szeméremsértő.
Ezzel szemben, amikor fiatal anyukák tesznek fel olyan képet, amikor szoptatják a gyereküket, és nekik sokkal jobban kinn van a mellük, még a bimbó is majdnemhogy teljesen látszik, akkor őket nem illeti senki sértő jelzővel, hanem el vannak ájulva, hogy milyen aranyos, szép, gyönyörű kép, jönnek a szivecskék stb.
Ez miért nem magamutogatás, miért nem közönséges?? Hisz elvégre ugyanarról a testrészről van szó... Mégsem k..váznak le egy ilyen nőt sem.
Erre tud valaki értelmes, elfogadható indoklást adni???
Akkor ha én felrakok egy képet ahogy eszek, az is aranyos lesz?
Szerintem nem?
Én értem mire gondol a kérdező és ki mondom.
Ezek az emberek kétszínüek, illetve roppant közhelyesek
"Miért van az, ha valaki olyan képet rak fel, amin kilátszik a melle, akkor az k. a, meg r. c, de ha meg szoptatósat, akkor az gyönyörű, meg szép?"
A kérdés nagyon jó.
A válaszom...
Gondolom azért amiért ha egy férfi rak fel egy képet a fa/száról akkor az köcs.ög meg bu-zi. De ha egy szoptatós képet rak fel ahol a csaját szoptatja az szép, meg menő, meg vagány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!