Miként lehetnék szép nő? Mire figyeljek?
A szépség belülről fakad.
Ha elégedett vagy magaddal és persze adsz magadra szépítkezés terén (és nem műtétekre gondolok), az megjelenik a viselkedésben, arckifejezésben, magabiztosságban és máris nyertél.
Kulsore szép úgy lehetsz szerintem ha mondjuk igényes Ápolt!! a frizurad, nemtudom neked mi áll jól de egy hosszabb haj sokat dob egy csajon emellett ne legyen világos szemoldokod de túl sötét se, én pl nagyon halványan meg szoktam csinálni mer nekem ritka és világosabb szóval kb olyan színűre meg csinálom mint a barna hajam.
Én nem festem de ha te igen, akkor arra figyelj hogy ne legyen lenőve.. de szerintem mindenkinek a természetes színe a legszebb.
Pattanásokat kezeld te magad ha tudod, ha nem olvass utána vagy menj kozmetikushoz.
A szád ne legyen repedezett erre is van sok ajak ápoló.
Ha nagyon csúnya az arcbőröd akkor egy kis alapozó nem árt, illetve ha akarsz sminkelni akkor sose vidd túlzásba!! Egy visszafogott smink a legszebb.
Szóval legyél ápolt inkább természetesebb, kis smink jó frizura csini ruha és kész:)
Ha esetleg sima hosszú a hajad akkor néha én be szoktam göndöriteni, kicsit fel nyomatom hogy ne legyen lapos..néha össze kötöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!