Mit gondoltok arról, ha valaki elér egy célt, de kevés saját erőből, mivel a dolgok nagy része a szülőkön múlik? Valódi sikerként élhető ez meg?
Nem akartam írni, mert nem tudom, hogy van-e értelme vagy köze ehhez, de mindenki tudja, hogy a lány szülei nincsenek együtt túl jól, tehát sehova nem megy a család, a csaj is max az anyjával megy, apa vagy sehol vagy úton. Anyuci meg persze teszi fel az internetre a lányát, aki feszít az új az új autóval, amit ők vettek neki, meg megosztja a lánya újonnan elkészült szalonjáól készült képeket, mintha olyan visszajelzést várna, hogy igen, ők is valakik, vagy a másik gondolatom az volt, hogy azért, mert az ő élete nem úgy sikerült, ahogy szerette volna, s ezért a lányáéval próbálja kompenzálni.
Mintha pénz lenne, csak boldogság nem.
Én nem tudom, miért nem lehetne siker az, hogy van annyi pénzem, hogy a gyerekemnek megvehetek mindent. Annyira ellenszenves ez a "tegyük meg a legnehezebb utat, akkor is, ha van könnyebb, mert az az igazi siker".
Ne a politikájukat nézd, de Donald Trump nem sikeres, mert az apja az volt? Hagyja a saját gyerekét szenvedni, csak mert az amcsiknak mániája a rags to riches, semmiből gazdag sztori?
Most ezt lehet úgy felfogni, hogy vannak "szerencsés" emberek, de szerintem úgy is, hogy vannak olyan emberek, akiknek a szülei nem csak ültek és néztek ki a fejükből, hanem dolgoztak, hogy a gyerekeiknek, meg azoknak a gyerekeinek ne kelljen szenvedni mindenért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!