Lányok, nektek miket tud megcsinalni otthon a ferjetek sajat maga?
Még nem a férjem de amúgy nem igazán tud ilyeneket. Gitárkábel összeforrasztása meg egyszer lerakott egy laminált padlót. Vakolni, csempét rakni, betonozni, biciklit szerelni én tudok :D
Engem igazából nem zavar, nem hiszem hogy az életben szüksége lenne valaha arra hogy tudjon hegeszteni vagy ilyesmi.
Azért megnézem, hogy ki az, aki bele mer piszkálni mondjuk egy hibridbe otthon... a hegesztést férfiként szintén tök haszontalan dolognak tartom kivéve ha totál barkácsember az illető és ennyire ez a hobbija.
Egyszerű vakolás viszont hasznos lehet.
Semmit. Egyszer elromlott a slag, meg akarta szerelni erre nem sikerűlt neki.hazamentem,és láttam hogy csak nem nyitotta meg rendesen:S.XD
Egyáltalán nem ért semmihez.még a felmosás is nehezére esik.
Elég rosszúl élem meg..kezd idegesíteni,hogy olyan mint egy óriás bébi.ha elromlik valami,elkezd hisztizni
Tud fúrni, kalapálni, aztán ennyi :)
Viszont bármilyen élethelyzetben ahol gondolkodnia kell 100%-ban megállja a helyét.
Nekem aztán nem gond, hogy én szedem szét a mosdó szifont, mert ő meg nagyon találékony és sok szorult-necces helyezetből (utazások során) mentette a szituációt a penge eszével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!