Huszonévesek, ti szeretitek a gyerekeket?
Figyelt kérdés
Én nem
20/L
2018. aug. 12. 01:31
11/21 anonim válasza:
Igen, imádok velük minden percet. Bölcsiben leszek kisgyermeknevelő. :)
L/20
12/21 anonim válasza:
Igen :) Pedagógiai asszisztensi szakmám is van, csak sajnos nem bírtam még benne elhelyezkedni :/
24/F
13/21 anonim válasza:
Nem. Nem tartom őket cukinak, aranyosnak, szépnek, viccesnek stb., teljesen hidegen hagynak. Nem tudok velük kezdeni semmit sem, se játszani, se produkálni magam, se beszélgetni. Valamint, ha sírnak, kiabálnak, kiáltoznak, produkálják magukat, akkor azt elég gyorsan megunom és idegesít.
14/21 October15 válasza:
Bizonyos életkor felett jól kijövök velük. Egy olyan erős 12+ már mutat személyiség jegyeket, intelligenciát stb. Az alatt nekem totál K.O.
15/21 anonim válasza:
Huszonévs koromban nem tudtam velük mit kezdeni,most harminc felett már jobban szeretm őket.És mindig az egyre fiatalabb korosztály felé húzok.Most a kis ovisokat kedvelem legjobban.
16/21 anonim válasza:
Én imádom a gyerekeket. Egészen 10-12 éves korukig imádnivalóak, aztán beüt a kiskamaszkor, és hirtelen alig tudok meglenni velük egy szobában...
18/21 anonim válasza:
Onnantól kezdve hogy tudnak beszélni és 2 lábon járni magabiztosan. És addig amíg max 2-3 órát kell elleni velük.
19/21 anonim válasza:
Én csak a jól nevelt gyerekeket szeretem, ami mondjuk elég ritka. Nem vagyok benne biztos, hogy valaha is akarok gyereket.
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!