Huszonévesek, ti szeretitek a gyerekeket?
Én nem
20/L
A neveletleneket nem de a szüleikre jobban haragszom...
Én a sajátomnak jó gyermekkort akarok ami nekem sose adatott meg
Alkedz szülö moledztálás verések mentális bántalnazás...
Az én gyerekemen biztos nem fogok kiélni saját féjdalmakat akarom majd látni hogy remek embert faragunk belöle.
21
A legszebb a gyerekekben, hogy ha az elején előítéletesek (nem vagyok valami csodaszép), hamar elfelettetik velem, hogy nem vagyok vonzó, mert a kellemes játékkal töltött percek alatt a játék fontosabb lesz!
Az őszinteségük az első "rossz benyomás" ellenére hamar változtat a dolgon, és hamar szót értek velük, jókat játszunk (a szomszédokkal), de már a rokonságban olyan neveletlenek, hogy SEMMIT nem akar mással játszani, csak egyedül... Lekötni (szó szerint) nem lehet semmivel, így marad az, hogy megyünk utána, és pakolunk vissza mindent a polcra, meg várjuk mikor üvölt "csak úgy".
Az érdeklődő gyerek nagyon izgalmas társaság tud lenni, mutatni neki valami izgalmasat a világból, fogni a kezét, míg felfedez valamit, és érzed, hogy a bizalma egyre jobban kiépül feléd, amivel nem akarsz visszaélni, ezért egyre felelőségteljesebben viselkedsz vele (érdekes, hogy még csak gyerek, de jobban tudom tisztelni bizonyos esetekben őket), szóval végső soron a kérdésre válaszolva:
Az értelmes gyerekeket szeretem, a neveletlen hisztimasinákat meg elkerülöm nagy ívben...
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!