A külső megfog, a belső megtart. A barátnőmmel úgy jöttem össze (Tinderen), hogy mindkettőnknek megtetszett a másik fényképe és utána egy hullámhosszon voltunk és azóta is nagyon jól megvagyunk. Szóval egy összkép alapján lehet szerintem dönteni és ez a komplex személyiség úgy a legjobb, ha 1/4 a külső és 3/4 a belső.
2018. aug. 11. 07:57
12/18 anonim válasza:
Nekem talán 70% belső és 30% külső. Megfigyeltem magamon, hogy nekem valamiért mindig a kevésbé jóképű fiúk keltették fel az érdeklődésemet, a tipikus macsó szépfiúk soha nem vonzottak. Bár ebben benne lehet az is, hogy tisztában vagyok vele, hogy én is maximum csak átlagos kinézettel rendelkezem. Egy szerény, visszahúzódó természet engem nagyon meg tud fogni, de persze egyéb tulajdonságok sem elhanyagolhatóak.
2018. aug. 11. 10:10
13/18 anonim válasza:
77, 456 % (belső) és 22, 544 % (külső).
Inkább legyen megbízható, kedves, törődő, hűséges, stb. minthogy legyen egy szép arca. A szépségét elveszítheti egy pillanat alatt (baleset), de a jó tulajdonságok nem vesznek el olyan gyorsan.
2018. aug. 11. 13:55
14/18 anonim válasza:
Mindig a belső értékeket keresem, ha ismerkedek, nyilván a külsőnek is megfogónak kell lennie, de az mellékesebb Sokkal fontosabb számomra hogy hasonlítunk e, milyen a világszemlélete, és hogy milyen gondolatai vannak. 50-50nek mondanám az arányt, de a belső sokkal jobban érdekel, és a valódi értékei egy embernek, mintsem egy felszínes külső szemlélés.
2018. aug. 13. 19:34
15/18 anonim válasza:
Inkább a belső. Lehet akármennyire izmos vagy jóképű, ha egy bunkó akkor mit sem ér. Külsőleg meg annyi fontos hogy ne legyen igénytelen. Szóval 10%külső 90%belső.
2018. aug. 13. 19:41
16/18 anonim válasza:
Hát azért a pasinak ne potyogjanak ki a fogai és ne legyen olyan mint valami ősember.. :D
2018. aug. 13. 20:41
17/18 anonim válasza:
A külsőn lehet változtatni.
Ha egy picit túlsúlyos lányt ismernék(legyen kettő) egyik se betegség miatt kövér,az egyik tenne valamit a külsőért a másik nem,nyilván az elsőt választanám. Ja... amugy nem csak mások tetszeseert kell a tisztalkodasi&egyéb dolgokat tenni,adni az embernek magára,ha valaki kövér,de nem edz,nem is tesz ellene,az is megmutatja,hogy mennyire igényes szerintem,és hogy mennyire torodik az egeszsegevel,mer ez nem csak szepseghiba. % os pontos arányt nem tudok mondani,valogatni nagyon nem lenne lehetsegem,viszont ha szép de esze nincs,szeretnem,es azt kivanom barcsak lenne esze is,de nem. A lelki intelligenciat is nézem,és a viselkedest. Ez alapbol megkene hogy legyen csunyanal es szepnel is egyarant,mert alapveto,es mind emberek vagyunk nem?
2018. aug. 13. 22:33
18/18 anonim válasza:
50%-50%
Bár nem értem, hogy mi alapján méregetünk. Az, hogy számomra fontos a külső (is), nem azt jelenti, hogy a modell kinézetű, kisportolt, reklámarc emberekre bukom.
Az, hogy számomra fontos a belső, nem azt jelenti, hogy társadalmi elvárások szerint megfelelő jellemű emberekre bukom.
"Jó" külső és belső eléggé szubjektív.
Attól, hogy azt állítom, hogy fontos a külső és belső, ezzel még az égvilágon semmit nem mondtam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!