Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak ha utálom magam?

Mit csináljak ha utálom magam?

Figyelt kérdés
Annyira béna vagyok mindenbe, és rondának is érzem magam, egyszerűen nem tudom elfogadni magam, majdnem minden este sírok, mert utálok élni, és gyűlölöm magam. Van hogy próbálok önbizalmat gyűjteni, de egy szó és megint nincs semmi önbizalmam.Az arcommal még nincsenek akkora bajaim, de a testemet úgy utálom ahogy van. A belső tulajdonságaimat meg még jobban.

2018. márc. 30. 20:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Gondold végig mit utálsz magadon/magadban. Aztán el lehet kezdeni azon is gondolkozni, hogy tudsz-e rajta változtatni. Pl oké írtad hogy az arcoddal nincs bajod, de ha lenne is tudnál rajta változtatni?! Nem. Két lehetőséged van: elfogadod magadat olyannak amilyen vagy, vagy van 80 éved hogy utáld magad...
2018. márc. 30. 20:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, 16 év körüli lány lehetsz... (Ugye, nem sokat tévedtem?) :)
2018. márc. 30. 20:56
 3/5 anonim ***** válasza:
2018. márc. 30. 21:48
 4/5 anonim ***** válasza:
71%
Mi a baj a testeddel?
2018. márc. 30. 21:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Igazabol direkt nem irtam le a koromat,de igen nagyjabol 16 koruli vagyok (kevesebb) az a baj a testemmel h nem eleg jo
2018. márc. 31. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!