1/7 anonim válasza:
Külsőre barna haj, karcsú test, előny ha tetovált.
Szeresse a sebességet, motorokat.
Más nem igazán számít.
2/7 anonim válasza:
Hosszú, barna hajú, átlagos testalkatú, visszafogott stílusú, mosolygós. Belsőre okos, értelmes, empatikus, lojális, őszinte. (Amúgy lány vagyok és rájöttem, majdnem egy az egyben magamat írtam le :D)
3/7 anonim válasza:
Ez a kedvenc képem, mert ez külsőre-belsőre jól jelelmzi az ideálomat:
4/7 anonim válasza:
utolsó, elég nagy papucs leszel.
5/7 anonim válasza:
5-nek: de jól járok vele egy bizonyos dolog végett:).
6/7 anonim válasza:
[link] ilyen külsőleg az ideális. Belsőleg legyen vidám,mosolygós,őszinte,legyen tartása,válogassa meg kivel áll le,intelligens,a céljaiért tenni akaró nő...
7/7 Balint_Aron válasza:
Belso: legyen oszinte, joszivu, kicsit torekenyebb, es elfogadjon ugy ahogy vagyok. Kulso: apolt vallnal picit hosszabb egyenes haj, (szemenek a szine tokmind1), cuki legyen arcra, nalam alacsonyabb. Ja es, hogy ne nezzen ugy ki mint egy kur*a. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!