Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek milyen az ideális fiú/férfi?
Külsőre: legyen magasabb nálam, ápolt. Az öltözködése számomra mindegy, de a rockerek jönnek be legjobban. Ne legyen kövér, se csonti.
Belső: A legfontosabb az, hogy elfogadjon olyannak, amilyen vagyok, és persze az is, hogy szeressen. Mindenképpen intelligens legyen, szeressen olvasni, érdekelje a politika. Emellett az udvariasság is jó pont.
külső:lehetőleg 180 cm+, haj/szem szín mind1,lehetőleg vékony,esetleg sportos, egyszerű póló, csőszárú nadrág, valami egyszerű cipő
belső:kedves,aranyos,figyelmes,vicces, okos(nem muszáj atomfizikusnak lennie de na...:D)
jó ha sok közös dolog van bennünk, hasonló az ízlésünk pl:szerti a misztikus/horror filmeket, sorozatokat , szeret olvasni vagy ugyanaz a kedvenc videójátékunk...:)
Külsőre nincs sok elvárásom,csak legyen magasabb(nem nehéz minyonokat legyőzni:D),és valamiért nem szeretem a nagyon macis fiúkat.
Belsőre legyen jó beszélgetőtárs,kedves,amibiciózus,ha akar valamit megszerzi,és magabiztos.
Legyen intelligens, humoros, de ha kell komoly. Legyenek céljai és legyen talpraesett.
A külsőt tekintve számomra nincs konkrét elképzelés, talán annyi, hogy legyen magasabb mint én és azért alapvetően nézzen ki normálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!