Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Úgy érzem tisztára elcseszett...

Úgy érzem tisztára elcseszett vagyok?! 19/L

Figyelt kérdés
Mindenki szerelmes, mindenkinek tiszta happy az élete. Én meg nem tudok még szerelmes sem lenni. Igazából, de a volt barátomba szerelmes vagyok már évek óta. Viszont 4!!! Éve nem tudtam túllépni rajta. Érzek férfiak iránt vonzalmat, de ennyi. Egyikkel se tudnék elképzelni se gyereket, se házasságot, se összeköltözést. Ilyenkor mi van? Életem végéig a kamaszkori szerelmemet fogom gyászolni? Anyáék szerint tiszta h. vagyok..De esküszöm nem tudtam túllépni rajta. Minden egyes nap látom. Nekem nem megy. A legszebb az egészben, hogy talált magának 1 barátnőt nem rég, de a csajnak már van gyereke(igaz nem tőle) Úgy hogy már remény sincs.
2018. aug. 10. 13:36
 1/8 anonim ***** válasza:
55%
Álomvilágban élsz...
2018. aug. 10. 13:46
 2/8 anonim ***** válasza:
66%
Majd kiszeretsz belőle, ha megismered a Huffffnágel Pistit...
2018. aug. 10. 13:49
 3/8 anonim ***** válasza:
46%
Nyugodj meg nekem is elcseszett szerelmek voltak . 20f . De én magam nem vagyok béna fiúcska . Úgy élek mint egy király senki nem szól az életemért legalább ennyi elönye van a szinglinek.
2018. aug. 10. 13:50
 4/8 anonim ***** válasza:
46%

Légy türelemmel! A mai világban mindenki mindent most azonnal akar. Idővel túl fogsz lépni rajta, majd megtalálod az igazit.

Nekem is volt egy szerelmem, akivel 2000ben szakítottunk. Akkor voltam 20 éves. Én azóta is kitartóan várom az igazit...

2018. aug. 10. 14:19
 5/8 anonim ***** válasza:
66%

Másra fókuszálj, ne erre a fiúra. Ez már rögeszméddé kezd válni, veszélyes. Foglald el magad, járj társaságba.

"Egyikkel se tudnék elképzelni se gyereket, se házasságot, se összeköltözést. Ilyenkor mi van? "

Nem is kell, először csak éldd az életed. Ezek a dolgok nem úgy jönnek, hogy egyszer csak felkelsz, és rájössz, hogy egy ismeretlennel akarsz házasságot.

Először legyen valakid, ismerd meg, aztán majd kialakul.

2018. aug. 10. 14:21
 6/8 anonim ***** válasza:
66%

Én is azt akiartam írni, mint előző hozzászóló:

ne képzelj el előre semmit adott illetővel, próbálj a jelenben maradni, ismerd meg, járjatok el programokra és majd alakul.

Ha nem megy a múltbeli kapcsolat lezárása, kérj segítséget pszichológustól.

2018. aug. 10. 14:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is elcseszett vagyok. Ne aggódj, lesz más, lesz jobb! Ő nem hozzád illett.
2018. aug. 10. 18:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező úgy látom nincs elég bajod, nem vagy eléggé lekötve , azért van ennyi időd mások kapcsolataival meg a múltbéli fasziddal foglalkozni. Menj el dolgozni, vagy tanulj, olvass, fuss, vagy bármit. Ha vannak haverjaid menjél ismerkedni, hátha összeismerkedsz valami jó sráccal. Ha éjjel nappal ezen agyalsz nem lesz sok változás Egyébként engem mindig meglepnek az ilyen kérdések, ne haragudj hogy most pont itt fogok kibontakozni de az összes velünk egykorú nyomorultnak ez a fő problémája (19 éves fiú vagyok) hogy nem tudja magát lekötni, szülők minden túrót a seggük alá raknak, lásd iphone xs max,autó és társai. Nincs miért megkűzdeni, ráérsz a sok fszságon mint pl ezen a mostani kérdéseden is agyalni.
2018. dec. 24. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!