Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti úgy viselkedtek másokkal,...

Ti úgy viselkedtek másokkal, ahogy veletek akarjátok, hogy viselkedjenek?

Figyelt kérdés
2018. aug. 7. 18:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én eleinte úgy viselkedem, de ha már többször előfordul ugyan annál a személynél, akkor már nem. Akkor van amikor kiakadok, de mindig, minden esetben a fair-play játék szerint járok el és viselkedem, és a helyes, normális értékrendet betartva. Én szeretek úgy a tükörbe nézni, hogy másnap is ezt meg tudjam tenni. Nekem ez fontos.

Aki meg DIREKT genyó, az úgyis csak magát húzza mindig lefelé...

2018. aug. 7. 19:00
 12/15 anonim ***** válasza:

Úgy viselkedem, ahogy én jónak gondolom.

Ha más bunkó, az az ő baja.

Én nem megyek le az ő szintjére.

Nyilván ha valakivel nem vagyunk egy hullámhosszon ezen a téren, akkor nem leszünk jó barátok, nem fogom keresni a társaságát.

Idegenek, pl. ügyintézés közben meg nem érdekelnek annyira, hogy nagy ügyet csináljak belőle, ha esetleg nem pont úgy szól hozzám, ahogy szeretném.

2018. aug. 7. 19:01
 13/15 anonim ***** válasza:
Soha nem kell megfelelni másoknak. Alapvetően csak viszonyulni kell ami nem ugyanaz. Ez fura kerdes mert hiába viselkedsz úgy ahogy elvarnad a másik tol is ugyan ezt. Máshogy fog ő is
2018. aug. 7. 19:13
 14/15 anonim ***** válasza:
Kezdetben igen, de ha utána azt tapasztalom, a kedvességem ellenére is bunkó, lekezelő velem, vagy a hátam mögött osztja rólam az észt, a továbbiakban és is úgy fogok hozzá állni.
2018. aug. 7. 19:16
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem várhatom el másoktól, hogy úgy viselkedjen, ahogy legalább én, mert lehet túl gyorsan vág valamiben az eszem, és ha ezt az elméletet követné a másik, akkor Ő is elvárná tőlem, hogy én is olyan gyorsan vegyek észre valamit, ahogy Ő (ha abban Ő jobb).

A kölcsönösség a tiszteleten alapul nálam.

Ha a másik syzarik rám, akkor én sem foglalkozok vele a kelleténél többet (kötelező szint békességben való fenntartás), mert a konfliktus létre SEM jötte a leghatékonyabb megoldás. Bólogatok, hajbékolok, elkerül a baj, a kötekedő meg tovább lép a második gyengébbre.

Bizonyos szint alatt meg kitör belőlem az állat, de ez eddigi életem során 2x fordult elő...

A pozitív emberek (akik építő jelleggel vannak jelen a perceimben), meg megérdemlik, hogy a tőlem telhető legjobbat, értékeset, boldogat kapják.

2018. aug. 7. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!