Lehet hogy kikapcsoltam mikor nagy veszteség ért?
Dräga, sajnälom, hogy ilyen helyzetbe kerültel :(
Sajnos a gyerekek ( foleg ältalänosban) tudnak a legjobban utälni... ezert is vannak a kiközösitesek.
Nem akarok tul hosszu regenyt irni, igy megprobälok csak a kerdesedre välaszolni az en belätäsom szerint :) .
Biztos vagyok benne, hogy ezzel a "kikapcsolässal" nem vagy egyedül. Volt, hogy ugy ereztem, en is megszeretnem tenni. Viszont en tudom, milyen az, amikor olyan igaz barätok vesznek körül, akik Valoban torodnek veled, igy soha nem adtam fel. Hidd el, mindenkit ernek hatalmas csalodäsok barätsäg teren :( Es eleg mely sebeket tudnak ejteni... Hogy ez többet ne forduljon elo, meg kell tanulnod nem naivnak lenni. S nem szabad elkeseredni azert, hogy egyelore meg nem talältäl rä a te lelkitärsadra" Ez nem feltetlenul jelent rosszat. Peldäul az igazsäg kimondojänak sincsenek barätai ;)
"Amikor egyedül vagy, csak es kizärolag te döntheted el, hogy az magäny, vagy szabadsäg!"
Irj räm, ha szeretnel valakivel beszelgetni :))
Szep napot neked!♥
sorstárs a láthatáron :l
ki lehet kapcsolni..jobb is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!