Ki tudom élni ezt a vágyamat?
Figyelt kérdés
Arra vágyom, hogy egy lány öltöztessen kislánynak (tudjátok, hátulgombolós ruha, harisnya stb) és vezessen végig az utcán. De mindezt úgy, hogy én ellenkezek közben. Tudom, fura dolog ez és nem is vagyok meleg.2018. aug. 1. 21:10
11/18 anonim válasza:
2×esen is nem. Azért, mert A, nem; B, nem ebben a kategóriába kellene ilyeneket írni...
15/18 anonim válasza:
Miért ne élhetnéd ki, csak találj rá megfelelő partnert. Én biztos furcsán néznék, ha a párom ilyet kér tőlem, és valószínűleg nem tenném meg: otthon se lennék boldog, ha az ágyban ilyen szerepjátékot szeretne játszani (főleg, hogy a párom férfi, mivel nő vagyok :D)
Aki arra hivatkozik, hogy itt (és az utcán is) gyerekek vannak: egy romlatlan gyereknek nem fog erről eszébe jutni a szex, még egy kiskamasznak se, akinek van fogalma róla, mi is az, maximum nevetni fog, hogy milyen hülyén van felöltöztetve a néni/bácsi, és milyen vicces, ahogy toporzékol. Erről csak az asszociál szexre, akinek van tapasztalata, vagy minimum is sokat tájékozódott a témában. És mivel minden része takarva lenne, közszeméremsértést se követne el.
16/18 anonim válasza:
#15 Én nem vagyok gyerek, de nekem sem jutott erről eszembe a szex. Nem minden vágy szexuális jellegű.
17/18 anonim válasza:
Kezdjük azzal, hogy fiú vagy, vagy lány?:DD
18/18 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok. Lányként elég egyszerű lenne.
2018. szept. 6. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!