Lehetséges Magyarországon pozitív közegben élni?
Próbáltam én is pozitívan állni az élethez, megbízni a párjaimba, kollegákba, szülőkbe, barátokba. Sajnos több kés van a hátamba mint szőrszál az egész testemen. Én ezért lettem negatív és szerintem sok jó embert is az ilyen tapasztalatok tettek negatívvá.
Párjaim megcsaltak becsaptak...Megadtam nekik mindent támogattam az ötleteiket a céljaikat, nő voltam melletük és jol át is vágtak megcsaltak, hülyének néztek, ezért nem tudok megbízni sajnos a jelenlegi páromba sem 100% ig.
Szülők, is sokszor csaptak be, irányítottak. Csalódtam az elméletükben és későn jöttem rá
Barátok kihasználtak, segítettem sokat nekik aztán jol hátat fordítottak, becsaptak
Jó lehet Luzer vagyok de szerintem sok sorstársam van.
Elsőnek: nem teljesen erről beszélek. Megértem, ha nem tudsz pozitívan tekinteni az életre ha ilyesmi történik veled. En is sokat csalódtam. De itt most a másokhoz való hozzáállásról beszélek. Amikor ha pl a munkatarsadat meg dicsérik, te utálod. Ha szebb, utálod. Csak mert létezik, utálod. En erről a nagyon tipikus magyar mentalitásról írok.
Amiről az utolso is beszél. Hogy egyszerűen te elvagy, jol erezned magad, de 10-bol 9 olyan ember körülötted, aki nem is tudom miért nem vetett meg veget az életének ha igy gondolkodik. De komolyan. Nem tudnék ilyen irigy, rosszindulatú lenni minden egyes nap. Es egyre rosszabb a helyzet. Mar ugy érzem teljesen kikeszulok ettől. Szabályosan kerülök egy csomó embert mert mar ha kérdezek valamit megöl a szemével es hülyének néz csak mert fel van zaklatva... Senkivel nem lehet jókedvűen beszélgetni. Ha rögtön nem, akkor a 3. mondatában lesz irigy rad vagy valaki másra. Ráadásul sokan annnyira sunyik, néha nem tudom mit gondoljak, hogy összesúgnak az en vagy más háta mögött stb. Igy mar azt sem tudom kiben bizzak, kinek mit mondhatok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!