Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiúk! Szerintetek vonzó, ha...

Fiúk! Szerintetek vonzó, ha egy lány husisabb, mint az átlag?

Figyelt kérdés

Van olyan aki számára ez vonzó? Vagy manapság csak az 50kg-os lányok számítanak szépnek? Vagy mi a véleményetek erről?

Előre is köszi. ^^

#vonzalom ##testalkat
2018. júl. 30. 16:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy én tapasztalaom, aszerint többségben vannak azok, akiknek a vékony-normál lányok az ideál. De sokan vannak azok is, akik buknak a ducikra, szóval ha te most husisan érzed magad tökéletesnek és önmagadnak, akkor nem kell megfelelned a többségnek, mert van olyan, akinek így önmagadként vagy az ideál. Csak max tényleg annyi, hogy kisebb merítési lehetőséged van, mint az „50 kilósnak”
2018. júl. 30. 17:37
 12/19 anonim ***** válasza:

Az sem mindegy, hogyan husis a nő. Ha arányosan telt vagy homokóra alkatú, akkor az nagyon vonzó, nekem eddig csak ilyen nők tetszettek. De hosszú távon úgyis a személyisége a döntő.

34/F

2018. júl. 30. 17:54
 13/19 anonim ***** válasza:
Kinézetre engem az arany középút vonz. Bár nem ez a döntő, hanem a kisugárzás, a személyiség, úgyhogy ha husis lenne vagy kicsit soványabb, az nem zavarna egy határig.
2018. júl. 30. 21:02
 14/19 anonim ***** válasza:
Könnyebb lenne valaszolni, ha "cm/kg"- al betájolnád, hogy mit értesz "husis" alatt.
2018. júl. 30. 23:07
 15/19 A kérdező kommentje:
14. Valahogy úgy nézek ki, mint Diana Sirokai. Keress rá! ^^
2018. júl. 31. 08:03
 16/19 anonim ***** válasza:

[link]

A linkelt képemen a bal oldali lány a husis, amit te belinkeltél az nem husis, hanem kifejezetten kövér.

2018. júl. 31. 11:18
 17/19 anonim ***** válasza:
Mármint akire mondtad, hogy keressünk rá.
2018. júl. 31. 11:19
 18/19 anonim ***** válasza:

Ha tényleg úgy nézel ki, mint Diana Sirokai, akkor nekem tetszenél. ;)

(#12)

2018. júl. 31. 16:49
 19/19 anonim válasza:

Lányok! Szerintetek vonzó, ha egy fiú dagadtabb mint az átlag?

Vagy már minden mai lánynak az izmos adoniszok tetszenek?

Egyébkén a viccet félre téve egy teltebb nő is lehet igényes, szép csak tudni kell bánni a testével... pl nem felvenni egy feher cicanacit fekete mamabugyival..

2018. aug. 1. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!