Lányok mit gondoltok arról, hogy egy fiúnak gyakran piros az arca?
Figyelt kérdés
Ha hideg van, ha meleg van, ha fúj a szél vagy párás az idő:D2018. júl. 26. 23:19
1/9 anonim válasza:
Semmit.
Esetleg felmerül bennem, hogy rosaceaja van.
2/9 anonim válasza:
Semmit. Volt egy lány az általános sulimban, akinek folyton ilyen pirospozsgás volt az egész feje, komolyan mindig, amikor ránéztem, azt hittem, épp sír :D Másodjára már nem lepődnék meg egy ilyen emberen.
4/9 anonim válasza:
Fiatalabb korban azt, hogy félénk, idősebb korban azt, hogy alkoholista.
5/9 anonim válasza:
Lehet vérnyomás problémái vannak.
7/9 anonim válasza:
Az én páromnak nem csak az arca hanem a nyakacskája is az. Kiskorában olyan kis okos ötlete támadt, hogy az égő kazánba beöntötte a benzint ami persze belobbant! Hát elrendezte magát szépen, de ma már lassan 30 éves fejjel nem igazán látszik a nyoma, csak a piros bőr. Akár hányszor megharapom a nyakát mindig azt mondom neki, hogy sűűűlt húúúsi! :D
26/N
8/9 anonim válasza:
Nekem volt egy barátom, aki elég gyakran elpirult, és eleve elég piros volt az arca, főleg hidegben. Nekem nagyon tetszett!
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
Én alapvetően nagyon nem szeretem ezt magamon:D
2018. júl. 27. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!