Nem vagyok tisztában a szokásokkal. Itt feltesz az ember egy kérdést, jönnek a válaszok. Mi a (n) etikett: megköszönni a választ vagy csak a zöld, piros kezeket és egyéb jelöléseket használni elégedettség vagy elégedetlenség esetén?
A neked hasznos válaszokra nyomhatsz egy zöld kezet.
Én általában megköszönöm a hasznos válaszokat, a lepontozást meg intézi a többi felhasználó.
Köszönöm a válaszokat!
Úgy szoktam csinálni, hogy várok egy darabig, hogy érkezzen pár hozzászólás és utána megköszönöm.
DE! Pár napja privátban írt valaki, hogy nem szükséges megköszönnöm ezen az oldalon, arra ott van a zöld és piros kéz.
Felidéztem magamban sok kérdés-választ, amit itt olvastam már és úgy rémlett, hogy tényleg elég kevés kérdésnél szoktam olyat látni, hogy a kérdező megköszönné az érkezett véleményeket.
Emiatt elbizonytalanodtam, de ahogy olvasom, mindenki úgy csinálja, ahogy kedve tartja, így megnyugodtam, hogy nem követtem el súlyos netikett vétséget! :-)
Köszi még1X mindenkinek! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!