Szeplős lányok titeket zavarnak a szeplőitek?
Nem zavar, nem feltűnő, nem klasszikusan szeplős az arcom. Úgyse lehet vele mit kezdeni, legfeljebb vastagon lesminkelni, az meg nem egészséges a bőrnek.
Nem értem miért kéne túltenni magam rajta, ez nem egy kudarc, ez én vagyok.
24
szerintem is ugyanolyan tulajdonság, mint a hajszín, szemszín, magasság, stb. az a normális, ha mindenki elfogadja, együtt él vele, akár még örül is neki.
de úgy tudom, hogy sokan ugyanúgy kellemetlenül érzik magukat, mint ahogy magasság (vagy épp alacsonyság), hajszín, kopaszság, elálló fülek, alkat, fenék és mellméret miatt is szoktak szenvedni emberek - mások meg cikizni és sértegetni őket miatta...
Én csak lány vagyok, nem szeplős, de szerintem a szeplők nagyon cukik :D Én is szeretném, ha szeplős lenne az arcom, de nem az..Pedig a családban rajtam kivül mindenki az ._.
Szóval akik szégyenlik, azoknak mondom, hogy szerintem az az egyik legcukibb dolog egy emberen, ha szeplős és sok férfinak is nagyon bejön ^3^ 17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!