A Piros vagy a zöld kezet nyomod meg gyakrabban (GYK pontozás)?
Figyelt kérdés
Használod a kék kezet is? Egyáltalán van olyan aki vala használta már a kék kezet? Én már 2015 óta aktív felhasználó vagyok de a kéket még soha nem nyomtam meg, van olyan aki használja? :D2018. ápr. 20. 19:55
1/7 anonim válasza:
Én használtam már párszor a kéket, de az összes alkalommal véletlen volt :DDDD
Amúgy az esetek többségében a zöldet nyomom meg.
3/7 anonim válasza:
Párszor használtam már a kéket, amikor véleménykikérdezős kérdés volt, és nem értettem egyet a válaszolóval, baromságnak tartottam amit írt, de csak emiatt nem akartam lepontozni, mert lehet az én véleményem volt marhaság. :D
Vallás kategóriában legtöbbször a pirosat használom, mert ott irdatlan mennyiségben vannak nagyon-nagyon... NAGYON buta emberek, máshol inkább a zöld jellemző.
4/7 anonim válasza:
Én a kéket akkor használom, ha a válasz egyik fele jó, a másik meg vagy hibás, vagy nem igaz, vagy hülyeség.
Nem szoktam gyakran pontozgatni, de ha pontozok, akkor legtöbbször zöld, aztán piros, aztán kék.
5/7 anonim válasza:
50-50. A kék kezet ritkán használom.
6/7 anonim válasza:
Egyiket sem nyomom gyakran, sőt. Ha nyomok is, akkor akkor a pozitív értékelést adom az olyan válaszra, ami frappáns, lényegre törő és hasznos (lehet) a kérdezőnek, a negatív kommenteket csak elolvasom, de nem foglalkozom velük. A kéket sosem nyomtam.
7/7 anonim válasza:
Általában a zöld megy, de néha a kéket is használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!