Rocker vagyok? Vagy csak ilyen rajongásféle?
A Fiam ennyi idősen éppen négergyerek volt és 2pac-et hallgatott.
Utána 2 évig oldalra fordított sapkás laza deszkás.
Ma 24 évesen már normális.
Nekem 11 évesen kezdődött, de már azelőtt is nagyrészt feketét hordtam. Az imagine dragonsról annyit hogy az nem rock. Hiába mondják. Ha tényleg rocker lennél tisztában lennél vele :)
Linkin Park az jó együttes, remélem nem csak a frissebb számait halgatod hanem Az Igazi Régi Ütős Linkin Parkot! :D
Manson úrhoz nem tudok hozzá szólni jól nyomja és kész :DD
Szerintem ha egyáltalán felvetődött benned ez a kérdés az nem jelenthet túl sok jót...
Én sosem agyaltam rajta hogy most rocker vagyok e vagy sem. Tudtam. És nem volt semmi ami elbizonytalanítson! Vannak a manapság 'divatos' AC/DC-s sapkában meg szakadt gatyás adidas superstáros 'rockerek'... (nehogy félreértsd imádom az AC/DC-t!!!) Szerintem én még rózsaszín cicás pulcsiban csillogós harisnyában is rockerebb lennék náluk..na mindegy ne ócsároljunk másokat :)
Kicsit olvasgass a goth szubkultúra után az lesz a neked való :3
Amúgy tőlem is meg szokták kérdezni hogy gyászolok e és azt szoktam rá válaszolni (ha ellenség kérdezi) hogy azért vagyok mindig feketében, hogyha VÉLETLEN megölne téged valaki és temetésed lenne akkor minél hamarabb elmehessek megnézni a hullád :333
Sok sikert az élethez, ha valami kérdésed van írj privit ;)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!