Miért lehet az, hogy noha rockernek vallom magam de nem érzem azt, hogy közéjük tartoznék?
azért van ez mert nem történt meg a teljes azonosulás.
a zenét szereted,a rajongásod megnyilvánul a külsőségekben is,de az életformában és a közösségi életedben már nem.
mondjuk ez a zenét szereted is kérdőjeles,mert egy igazi zene rajongó egy koncerten lesza-rja,hogy ki van körülötte és full elmerül mondjuk a gitárszóló kivitelezésében,varázsában és hatásban.
Én szeretném azt hinni hogy senki se olyan egyszerű hogy egy ilyen csoport sablon legyen.
Én is rock zenét hallgatok, kedvencem az Arch Enemy. De az öltözködésemen meg se mondanád. Inkább visszafogottan, de elegánsan szeretek öltözni a hétköznapokban is. Kemény 2 bandás pólóm van. Láncok, szaggatott farmer, piercingek vagy tetkók szóba se jöhetnek.
Mind mások vagyunk. Nem kell feltétlen beállni valahova. Se zenei ízlés, se öltözködés sem pedig politikai nézet szerint.
Én is visszahúzódó voltam suliban, nem éreztem magam ott jól és nem szeretem a nagy közösségeket sem. Viszont attól még vannak barátaim és velük nagyon jól érzem magam :D szerintem te is próbálj barátkozni.
A rockot egyébként én is imádom. Koncertekre amúgy sem a többi ember miatt mész hanem a zenekar miatt. Ha nem érzed ott jól magad akkor inkább ne erőltesd ezt, nem mindenkinek jön be az élő koncert, én is ismerek ilyen embereket :) Próbálkozni kell, hogy mi az amiben jól érzed magad, de ne add fel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!