A rocker lányok nem is vonzóak?
Egy gimnazista, inkább rockzenét szerető lány vagyok. Nem igazán hívom magam rockernek, de valamikor rocker ruhákat hordok, valamikor ilyen hippisebb, bohémosat. De a lényeg, hogy szinte sosem olyat, amit úgy általánosságban a lányok szoktak (Nem a Superstarra meg a haspólókra gondolok, hanem az ilyen blúzokra, balerina cipőkre pl.). Tehát kissé furcsa a stílusom. Öltözködésben és viselkedésben is.
Azt veszem észre, hogy ezt nem igazán szeretik az emberek. Nektek mi a véleményetek erről? Lehet vonzó egy kicsit álmodozóbb, vagy rocker lány?
16/L
Persze, hogy lehet, főleg az olyan fiúk számára, akik ugyancsak kissé furcsák. :)
A rockot amúgy én is szeretem (bár rockzenéből is van jó is, pocsék is), viszont nekem az öltözködésemen ez nem látszik meg. Csak úgy kíváncsiságból: Te miket szoktál hallgatni?
17/f
Figyelj csajszi! 1. A rock zene istenkirály. 2. A rockerek Jó arcok. 3. Azert néznek ki, mert kitünsz közülük. Ők és a szürke hétköznapjaikat... Sz**rd le őket, magadnak felelj meg. !!!!!!!
23 rocker lány voltam.
Kedves első válaszoló!
Képet nem szándékozom kitenni, nem igazán szeretném mutogatni magam az interneten, remélem ez érthető :)
Kedves második válaszoló,
Nyugi, én sem egy bomladozó, nyolchetente fürdő hobó vagyok, szimplán szeretem a rockot és néha ez az öltözködésemen is látszik. Ami kimerül egy együtteses pólóban, bőr karkötőkben, esetleg bakancsban, meg ilyesmikben :D
Kedves harmadik válaszoló!
Nekem sem annyira feltűnő az öltözködésemen, de néha azért szeretem kimutatni az ízlésemet :) (na, ez fura egy mondat volt, na mindegy)
Amúgy kedvencem a Red Hot Chili Peppers, de Beatlestől elkezdve Kornig szinte mindent szeretek :D
Kedves negyedik válaszoló, köszönöm, imádtam a kommentedet :DDD
Azért valaki igencsak utálja a rockereket, bár tudom, azokkal nem kell foglalkozni.
Tényleg köszi, feldobtad a napom :)
Áh, meg sem fordult a fejemben, hogy beleolvadjak a tömegbe :D
Csak néha azért tud zavarni, hogy ezek az "egyéniség" lányok figyelemre méltóbbak egyesek szerint, mint azok, akiknek tényleg van valami különleges a személyiségükben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!